Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EthanaMt2.pl

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam ze względu na izumie'go ;) Będzie tak samo jak na karies czy karies s2... Olewka totalna.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na izumie'go ;) Będzie tak samo jak na karies czy karies s2... Olewka totalna.

Nie olałem żadnego z tych serwerów.

I nie oceniaj mnie tylko serwer ja tutaj nic oprócz zajmowania się sprawami technicznymi nie będę robił od tego mam zaufane osoby :) 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

data startu : 13.06 (niedziela) szkoda ze 13.06 już był i to była sobota ;D  serwer lipa, nic specjalnego co przywróciło moją uwagę tu nie ma.

Ostatnio startowały ze 2 podobne o ile nie lepsze więc powodzenia, lecz nie zagram, bo Ethana już miała swój czas kiedyś i go zaprzepaściła.

Edit: no bez kitu, serwer easy gdzie trzeba czytac książki i dropić kamienie duchowe ? 

VsxuB58.png

Opublikowano

Nie zagram, kolejny serwer? A co z karies i ethanis.

Ethanis i ethana to nawet takie same strony mają.

http://www.ethanis.pl/
http://www.ethanamt2.pl/

Nie polecam! Szybko podanie, jak wszystkie jego serwery. Sorry nie padnie, ale nikt nie będzie na nich grał, np Ethanis 28 osób onnline, niby taka reklama miała być masa ludzi itp. A gówno wyszło.

Słuchaj ethanis nie wypalił z tego względu, że graczom się przejadła sethia.  No tak bywa nie wszystko zawsze idzie po naszej myśli. 

Polecam , w końcu comeback ethany !­ 

- Kiedy beta ? 

Prawdopodobnie od jutra godziny wieczornej.  

data startu : 13.06 (niedziela) szkoda ze 13.06 już był i to była sobota ;D  serwer lipa, nic specjalnego co przywróciło moją uwagę tu nie ma.

Ostatnio startowały ze 2 podobne o ile nie lepsze więc powodzenia, lecz nie zagram, bo Ethana już miała swój czas kiedyś i go zaprzepaściła.

Edit: no bez kitu, serwer easy gdzie trzeba czytac książki i dropić kamienie duchowe ? 

Data została zmieniona.  Książki, rady, egzo mamy u npc, a kamyki leca bardzo dobrze z metinów od 5 poziomu po 2/3 

­

Opublikowano

Nie polecam ze względu na team. Życzę upadku na starcie.

To się zdziwisz :) 

Prezentacja ladna powodzenia

dzięki 

­

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na team, 0 kontaktu z graczami, brak administracji w grze, życzę szybkiego upadku servera :).

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na team, 0 kontaktu z graczami, brak administracji w grze, życzę szybkiego upadku servera :).

Na jakim serwerze było 0 kontaktu z graczami? 

W ile dni wbije max lv

To zależy tylko od Ciebie tego nie da się określić ponieważ każdy gracz gra inaczej z is bez is itd 

­

Opublikowano

Pieniądze z gówno-serii się nie zgadzają? Ah, no tak - wakacje!

Nie polecam nikomu bo (sr)iZumi. Serwer kładziony pod pieniądze, bo pewnie ich brak.

Opublikowano

Pieniądze z gówno-serii się nie zgadzają? Ah, no tak - wakacje!

Nie polecam nikomu bo (sr)iZumi. Serwer kładziony pod pieniądze, bo pewnie ich brak.

Faktycznie serwery robie dla pieniędzy tu się z tobą zgodzę ale kto wydaje kase i nie chce nic z tego mieć? 

Co mają do tego serwera wakacje od kilku lat w tym siedzę... 

­

Opublikowano

Faktycznie serwery robie dla pieniędzy tu się z tobą zgodzę ale kto wydaje kase i nie chce nic z tego mieć? 

Co mają do tego serwera wakacje od kilku lat w tym siedzę... 

­

Jest różnica między robieniem dobrego serwera, wkładania w to czasu i potem oczekiwania na gotówkę za robotę, która się zrobiło a stawianiem serwera, który będzie grzany wyłącznie pod pieniądze. I od kilku lat nie nauczyłeś się, że graczy już tak łatwo nie można pociąć na pieniądze? ;)

Opublikowano

Jest różnica między robieniem dobrego serwera, wkładania w to czasu i potem oczekiwania na gotówkę za robotę, która się zrobiło a stawianiem serwera, który będzie grzany wyłącznie pod pieniądze. I od kilku lat nie nauczyłeś się, że graczy już tak łatwo nie można pociąć na pieniądze? ;)

Z tobą kończę rozmowę :)

jaka administracja ? chodzi mi o nicki stara ekipa bedzia zapcio rizuke avenger haq czy kto tam bedize ? to dosyc ważna sprawa :>

inna 

­

Odkrywca
Opublikowano

Jak Wy się spinacie to mnie dobija , rozumiem hejtować serwer PO starcie ale jak można hejtować serwer PRZED ! jego startem ? nawet nie byliście w grze a już piszecie nie polecam bo brak komunikacji z administracją no ja pie*dole...

­

Opublikowano

Jak Wy się spinacie to mnie dobija , rozumiem hejtować serwer PO starcie ale jak można hejtować serwer PRZED ! jego startem ? nawet nie byliście w grze a już piszecie nie polecam bo brak komunikacji z administracją no ja pie*dole...

­

Bo to już ich 6 czy tam któryś server ? :)

Opublikowano

­

Bo na mpc forum 50% to rodzina wróżbity Macieja :/ 

Klient będzie dostępny jutro rano koło godziny 11.  

Open beta będzie trwała 3 dni 

­

Opublikowano

Bo na mpc forum 50% to rodzina wróżbity Macieja :/ 

Klient będzie dostępny jutro rano koło godziny 11.  

Open beta będzie trwała 3 dni 

­

Pisałem coś wyżej -,-... 

serwer padnie pewnie po kilku dniach :P lub jak z isem wyjdzie na + pewnie  :P.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Odkrywca
Opublikowano

Pisałem coś wyżej -,-... 

serwer padnie pewnie po kilku dniach :P lub jak z isem wyjdzie na + pewnie   :P.

"pewnie" zaś zakładasz/cie coś z góry... dajcie szansę wejdzcie na betę i wtedy piszcie co jest źle...

­

Opublikowano

Serwer jak i prezentacja wygląda fajnie. 

Mam nadzieję, że start odbędzie się bez żadnych problemów z +500 online.

Powodzenia. ;)

ps. adrian jest rudy.

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...