Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dh Na Pl

wiedzmapleple

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestań panikować! Straszą ludzi i tyle. Kolejny temat bez sensu... <_<

Andrzej sory za spinkę (jeżeli można nazwać to spinką) ale i tak sory, jakiś zły dzień dzisiaj mam :P

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

;o!! Toż to masakra!! Na szczęście dość długo nie używam DH, chyba bym się zesrał jak by mi zablokowali chara z ponad 80-cio milionowym stanem portfela... Sukinsyny nie próżnują xD

Co wy na to? Poniósł już ktoś z was jakieś straty? Tak w ogóle to to, co tam napisali jest w 99% wiarygodne bo jest to możliwe do sprawdzenia.. (po id itemu - każdy item ma swój unikalny identyfikator na serwerze..)

@Sketchy - nie spinaj się tak, koleś przestrzega i tyle. Ponadto pogadać można...

@DOWN: Na jakim serwerze grali?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Moich 4 kolegow ponioslo bardzo duze straty a maja 50+lvl pisalem zeby nie uzywali ale mowili ze dobry zysk to tera maja zysk...

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ja raz się złapałem przez mój błąd, otóż zbanowali mi 76 Lev serwer Grymuar do 2030 roku za używanie FB na innym koncie (po prostu zapomniałem zmienić e-mail, postacie były na tym samym adresie). Teraz mam 67 i jakoś żyję, FB nadal używam i za przeproszeniem h*** mi zrobią :P

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Ziomek tu się rozchodzi o DH, DropHack :D FB raczej nie ma wiele wspólnego z tą metodą, o której pisali.

Opublikowano

Co to za problem zmieniać IP, przed włączeniem na nowo metina z Dh ;)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Pewnie jak zwykle więcej straszenia niż konkretnych działań. Znając nasz team i GF specjalnie bym się nie przejmował. Pewnie wyłapią kilka większych lvli dla przestrogi i na tym się skończy.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

krolik1908

Raczej wydaje mi sie ze w poscie xaara chodzi o lapanie glownych kont a nie dh

dh to niech sobie banuja to nie problem, ale jesli po handlu (jak mowia plotki) docieraja do glownych to troche osob moze potracic calkiem niezle postacie

Zastanawia mnie tylko na ile w tym prawdy i jaka skutecznosc...

Pozyjemy zobaczymy.

Opublikowano

No i co xD? Fake a nie ;p a nawet jeśli nie bd przekładał dropu na moja głowna postać tylko na shop na innym emailu i na innym królestwie bd drop sprzedawał . A chyba po yangach nie wykryja xD to jest fake nie wierzcie im chuj z kierownica ;p

xxx

Opublikowano

A jakbyśmy szli w oddalone miejsce i wyrzucali drop na ziemię, zbierając głowną postacią, mają prawo coś zrobić? Będą mieli jakieś dowody? Da się to jakoś sprawdzić?

Jak od ponad pół roku nie zrobili nic z plagą chińskich botów to nie zrobią dużo cięższej rzeczy z DH B)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

A jakbyśmy szli w oddalone miejsce i wyrzucali drop na ziemię, zbierając głowną postacią, mają prawo coś zrobić? Będą mieli jakieś dowody? Da się to jakoś sprawdzić?

Jak od ponad pół roku nie zrobili nic z plagą chińskich botów to nie zrobią dużo cięższej rzeczy z DH B)

Sprawdzą.. Bo ID przedmiotu na serwerze się nie zmienia. Fajna opcja będzie jak komuś cie sellnie ukradziony item i kase przeleje normalnej postaci :D Ciekawe czy nabywca dostanie bana :D Jeśli tak to strach kupować xD

Opublikowano

Co do strat --- ninja 70 180kk + eq warte 150 xD Ale daje rade :) ExpBot od andrzeja daje rade :))))

d4866e0555df4f2f916bc60f71e3011f.0.gif

Pomogłem??? Daj ---

;)

Jakiś problem?? Napisz na profilu

:)

Moje TUTY :):

Locale do EasyMetin2 :

http://www.mpcforum.pl/topic/146064-tutlocale-easymetin2/page__p__962027entry962027

EasyMetin2:

http://www.mpcforum.pl/topic/142176-tuteasymetin2-exp-bot/page__p__935411entry935411

Yt2Game DROP :

http://www.mpcforum.pl/topic/151718-minitut-yt2game-drop/page__p__1000998entry1000998

Opublikowano

wy tu starty staty stRAty xD a ja chcem miec konto z 1 na ALMANACHU xD by krasc :(

od ponad 1-mca jest zamknięty ;/

może ma ktos takei konto??

daj -

Opublikowano

Znając nasz kochany Team, który 2lata łata bugi w DT i ponad rok blokuje multihacka to block dh i banowanie tych kont jest poprostu śmiesznym dla mnie żartem. Nie ma co sie przejmowac, ja ich pierdo** i nadal cisne na mh, fb oraz dh i nic mi nie zrobia... Nie ma co sie obawiac..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To trochę uważaj, dzisiaj straciłem chara na 27 lv, z 40kk i setkami ulepszaczy za nic, char tylko stał. Dlaczego dostał bana? Char, który botował ostatnio z kim handlował to była właśnie ta postać... (Postacie i konta nie były powiązane podobnymi nazwami cz mailem).

Opublikowano

dokladnie.. latanie dt 2 lata rozpierdala...

nic nie zrobia z dh.. jest ciezszy do wytepienia niz sh, a sh dalej nie zablokowali ;)

Opublikowano

Ja z tego miejsca chcialem pogratulowac TEAM MT2 PL ze znaja takie pojecia juz jak DH(DropHack), FB(FishBot) i inne :D

To dla nich wielki wyczyn ;)

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

Co tam, :D Ja czały czas na DH cioram, Chikra jest spoko, można se znim pogadać...luz mam :D

Na monolicie? :D A Chikra nie ma teraz przypadkiem wolnego? Ponadto to nie koleś tylko babka...

Ja z kolei mam takich skurwieli na swoim serwie, że to masakra :angry:

Opublikowano

NIe czytalem do konca ale wiem jedno juz wiem dlaczego moj shopik dostal bana. Bo handlowalem z noob charkiem z dh. ALe jest na to rozwiazanie proste wyrzucamy eq na ziemie lub uzywama hacka co sam wyrzuca to tyle Bye LICZE NA +!!

Edit;

Taaa ;d wtedy nie zobacza. Cos innego typek kolega na s15 mial okolo 300kk i postanowil przelozyc kaske przez tobolek wiec wystawil potka za "xxx" niby wszystko ok a na drugi dzien blokada konta. Wiec tak samo jak kupujecie kase na allegro to uwazajcie bo najczesciej trzeba wystawic potka za xxx sume to tyle ode mnie

Daj + LUBIE PLACKI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...