Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydać kase?

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dopiero co zacząłem grać z kolegą na de i nie wiem w co inwestować na początek, póki co kupiłem peta mroczusia i zastanawiam się co dalej czy np opyla się kupować pojazd czy może eq lub upać sp?Będę miał tak ok.3-4kk.

Opublikowano

Polecam najpierw kupić resy, bo to podstawa. Później jakieś eq, a na końcu pojazd, gdyż nie jest on najważniejszym elementem tej gry. :D :P

IpZrxB.jpg

Opublikowano

Witam, dopiero co zacząłem grać z kolegą na de i nie wiem w co inwestować na początek, póki co kupiłem peta mroczusia i zastanawiam się co dalej czy np opyla się kupować pojazd czy może eq lub upać sp?Będę miał tak ok.3-4kk.

Jak masz 3-4kk to zbieraj dalej do 8kk potem kup resy na mrok s5 z a 42% jakieś eq na 45+ u4+5 w twoim przypadku red łuk u4+5 bo z tego co widziałem grasz łukiem WapekPL ? :D Dojdź do polskiej fam xPolakPotrafix oni ci pomogą i dozbieraj na wk.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

­Narazie na nic nie wydawaj. Jeśli grasz łucznikiem to zbieraj na wk nie na resy. Na resy komplet mrok wydasz +/- 3/4kk. Z czego za 7kk powinieneś zlapać wk. Jeśli grasz wojem to możesz resa kupić bo ci się przyda przy robieniu sp3. Co do maga się nie wypowiem bo mało nim grałem.

Opublikowano

­Narazie na nic nie wydawaj. Jeśli grasz łucznikiem to zbieraj na wk nie na resy. Na resy komplet mrok wydasz +/- 3/4kk. Z czego za 7kk powinieneś zlapać wk. Jeśli grasz wojem to możesz resa kupić bo ci się przyda przy robieniu sp3. Co do maga się nie wypowiem bo mało nim grałem.

Ale na co mu wk skoro nie bd miał resów i na LoD padnie jak mucha :D ?

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Czesc WapekPl tutaj: Phantos xD

Ja bym ci radzil uzbierać z 10kk i poresselowac. Jeśli nie chcesz to najpierw resy mrok/ogien a potem wk, (res ogień moze sie przydać na dh i na golemy, na których mozesz zarabiac na wk)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...