Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale.de zarobki

orka5w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :D Mam pytanko dotyczące nostale niemieckiego :D Jak tam zarabiać na małym lvl 40-60 ??? 

oprócz piórek i lodowych kwiatków :D???

Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi na myśl prócz piórek i kwiatków to robienie pieczątek rajdów i resell.

Co do resell'u to by było ciężko :D nie mam hajsy na to :D 

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej pisał. Kwiaty z glacy / Pieczątki / BB / CP 26 - jedyne co mi przychodzi na myśl. :/

IpZrxB.jpg

Opublikowano

Ja w 4 dni 3kk zarobiłem :P Rób każde bb pieczątki cuby i xysa potem castry, bo one najszybciej schodzą, rób cp 26 zabijając gargsa i zbieraj z niego loot, rób resy z a s5 i sellaj :)

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Dzięki za pomoc :) Jak znacie jeszcze jakieś sposoby to śmiało pisać ;)

Rajdy cuby, xys'a oraz wbicie 70 lvl'a :P

Live a life you'll remember.

Opublikowano

­Robisz nupa 30lvl (przekładasz sp by szybciej robić) i robisz pieczątki cuby (robisz tylko pieczęcie misji nie.) Potem 40-49 xysy :>

Opublikowano

Dawno się co do DE nie wypowiadałem. :D masz ten zaszczyt ;)

Na DE wszystko ma swoją cenę. Nie ważne czy sprzedasz coś za 1k, 10k czy 69kk. Tam znajdziesz jakiś przedmiot za każdą cenę, dlatego każdy grosz jest cos wart.

Zarobki?

Nie wywalaj żadnego przedmiotu ze swojego ekwipunku. Ziarno mocy? Zboże? Owoce morza? Ok, warte są 200gold....lecz jeśli uzbierasz jednego stacka masz juz 20k. Za tak niską cenę możesz szybko uzbierać z samych śmieci kwotę potrzebną na np ancka (120k).

Inny sposób to robienie lodów. Schodzą szybko....na jednym stacku w porywach zarabia się nawet do 20k.

Resell matsow - na DE po bardzo niskiej cenie znaleźć możesz takie przedmioty jak Kryształ Półksiężyca oraz Kryształ Pełni księżyca. Ceny obu tych przedmiotów strasznie się wahają. Np FM'y raz warte są 800golda, innym razem 3k. Innymi słowy kupując stack za 80k sprzedajesz go za 300k z czego masz 220k zarobku. Do tego sposobu serdecznie polecam NosBazar oraz ~2kk złota na start

Jeszcze ktoś na górze napisał, że zarobił 2 czy tam 3kk w 3dni. Brawo....sam w 3 dni zarobiłem 300kk na resellu. Jeśli liczyć konto moje i kolegi to w tydzień razem z łącznej sumy 23kk zrobiliśmy okolo 750kk. Tal więc 3kk to zapewniam Cię, że zarobić można w 10min. Grunt to analiza rynku, cierpliwość i nie pękanie w trudnych sytuacjach

Kyosha przemówił o DE, wow. W końcu osoby, które piszą do mnie na PW zobaczą post, w którym podalem swoje sposoby zarobku, wow :O

Btw. Gram na Avalonie :D

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...