Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką gre MMORPG polecacie ?

SarcomitePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że takich tematów jest wiele ale dalej nie znalazlem gry która spodobała by mi się.

Więc tak . Dzis pobrałem Rifta i naprawde się zawiodłem . Straszna grafa nic ciekawego . Słaby system walki.

Grałem tez w : Neverwinter , Tere , Aiona , .

W neverwinter grałem ale po miesiącu troszke mi się znudziło . [ W ostatecznosci moge powrócic ]

Jezeli ktos ma jakies propozycje to piszcie ;P Oczywiscie F2P .

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Dziek za odp ale moze cos bardziej szczegółowo bym prosił. Czym ta gra się wyróznia :P

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Cóż po raz kolejny polecę Dragon Nest EU.Z twojej wypowiedzi wnioskuje że szukasz czegoś z dość rozwiniętym systemem walki i w Dragon Nest mogę powiedzieć że ten system jest ciekawie rozwinięty,również ów gra posiada dobrze rozbudowane drzewko umiejętności,kilka klas + każda klasa ma 2 ścieżki rozwoju po czym do danej ścieżki można wybrać pod klasę więc umiejętności jest sporo i przez to trzeba poczytać trochę o różnych kombinacjach umiejętności bo nie wszystkie da się zmaxować,również jest wiele trybów PvP począwszy od zwykłego 1vs1 na arenie po grupowe z różnymi trybami walki,gra posiada ciekawą fabułę przez co naprawdę opłaca się robić questy aby zagłębić się w ten świat fantasy,grafika jest specyficzna gdyż jest robiona pod styl anime więc tutaj sam oceń czy ci się oprawa graficzna spodoba,efekty umiejętności i ścieżka dźwiękowa są zrobiona na poziomie dobrym.Minusem jest jak dla mnie jedynie to że czasem trzeba powtarzać tą samą mapę 2/3 razy (system PvE opiera się na arenach/mapach gdzie wchodzisz sam lub ze znajomymi,każda mapa ma kilka poziomów trudności więc czasem może być ciężko ;) ) gra jest w pełni darmowa,owszem posiada ItemShop gdzie trzeba wydać $ ale nie ma tam rzeczy które by znacznie ułatwiły komuś rozgrywkę na PvP (w większości ludzie kupują tylko kostiumy czy zwierzaki,również zresetowanie umiejętności (jak źle rozłożysz umiejętności to kaplica na PvP) ale nie martw się są 2 darmowe na 15 i 40 lvl więc jak coś pierw poczytaj jak rozkładać umiejętności. ;) Cóż najlepiej będzie jak sam ocenisz czy ci się rozgrywka tam spodoba.Gra jak coś jest w angielskiej wersji językowej. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...