Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wejść na serwer - WhiteLista?

_nex55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem na serwerze survival . Spytałem się właściciela czy rekrutacja do administracji jest otwarta . Napisałem tak 2 razy . Pomyślałem sobie po prostu , że właściciel nie zauważył tego co napisałem . Po chwili dostałem kicka . Kiedy chce wejść na serwer pisze mi You are not whitelisted on this server ! Co mam w tej  sytuacji zrobić ? Oczekuje pomocy od was .

Opublikowano

­White lista jest włączona. Musi Cię dodać po przez komendę /whitelist add [twój_nick],

Opublikowano

Tak ale ja nie mam jakiegokolwiek kontaktu z nim . Kiedy chce wejść innymi kontami też to samo się dzieje . 

Opublikowano

­Jeśli nie masz kontaktu z właścicielem, to musisz poczekać, aż WL (WhiteList'a) będzie wyłączona.

Opublikowano

Nie da się inaczej zrobić ? Chciałbym pograć na tym serwerze , ponieważ jest nowa edycja .

W tej sytuacji chyba nie jesteście w stanie mi pomóc .

Opublikowano

Niestety to tylko administrator może ja włączyć i wyłączyć. Moze akurat sa jakies prace na sererze lub adminem jest ktos niezrownowazony psychicznie wiec nic nie straciles :D

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Jeśli whitelista jest włączona, to nie tylko Ty nie możesz wejść. Skoro jest nowa edycja to pewnie jakiś problem techniczny i jest 0/max ew. sami administratorzy.

Natomiast jeżeli grają tam osoby, a Tobie wyświetla się, że nie jesteś na liście, to admin profesjonalnie wrobił Cię w bambuko ustawiając opis bana na dotyczący

WL. W tej sytuacji nikt stąd nie jest w stanie Ci pomóc.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Whitelist to jest biała lista.Nie wejdziesz na serwer dopuki właściciel jej nie zdejmie inaczej się z nim nie skątaktujesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...