Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Czy istnieje aktualnie crack?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście dostaniesz zestaw "happy meal" na pocieszenie ,bo niestety nie ma....

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Oczywiście dostaniesz zestaw "happy meal" na pocieszenie ,bo niestety nie ma....

http://scr.hu/34ai/5k1e4

ciebie nie ma psie,w kazdym temacie sie wypowiadasz a gowno wiesz na temat swiata cheatow w lolu,nie uzyskacie mordeczki tego cracka juz,sprzedaz zamknieta

po raz kolejny,pozderki od Radka

Opublikowano

@Kletko

Dobrze masz widzę, chcesz się poczuć lepszy tym że screeny wstawisz? Albo wrzuć albo wyjdź stąd, proste. Temat powinien zostać zamknięty, zbędne nabijanie postów.

wCAZfSW.png

Opublikowano

@Kletko

Dobrze masz widzę, chcesz się poczuć lepszy tym że screeny wstawisz? Albo wrzuć albo wyjdź stąd, proste. Temat powinien zostać zamknięty, zbędne nabijanie postów.

Takim postem sam sobie nabiłeś post (jak i również ja żeby ci o tym przypomnieć), a temat niech zostanie, nie ma AŻ TAK dużego syfu a jakby było jakieś nowe info dot. cracka może by się tutaj pojawiło.

Opublikowano

@Kletko

no juz pedze ci psie cracka udostepniac XDDDDDDD

czuje sie lepszy,was moze tylko dupka sciskac hehe

Opublikowano

no juz pedze ci psie cracka udostepniac XDDDDDDD

czuje sie lepszy,was moze tylko dupka sciskac hehe

A ja się czuje od ciebie lepszy bo mnie chociaż stać żeby kupić L#. Hehe ale mam bekę z takich biednych cebul :D

Opublikowano

A ja się czuje od ciebie lepszy bo mnie chociaż stać żeby kupić L#. Hehe ale mam bekę z takich biednych cebul :D

A on się czuje lepszy bo ma znajomości, a ty jedyne co masz to c***a ojca w dupie.

"biednych cebul" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opiedalaj dajel c***a Jodusowi, powodzenia.

Opublikowano

Jak komuś się chce bawić w RE delphi to zapraszam na PW, dam link do tego syfu

Jezeli chodzi Ci o to co wyszlo dzisiaj,to nie polecam tego uzywac,niespodzianka w środku nie do ogarnięcia

Opublikowano

Jezeli chodzi Ci o to co wyszlo dzisiaj,to nie polecam tego uzywac,niespodzianka w środku nie do ogarnięcia

Mam w dupie to co wyszło dzisiaj. Na kompie mam to już od ponad miesiąca 

Opublikowano

Mam w dupie to co wyszło dzisiaj. Na kompie mam to już od ponad miesiąca 

Ty to wszystko masz,a nadal nic XDDDDDDD

troche mi cie szkoda wiesz

Opublikowano

Zamknijcie ten temat juz do c***a kazdy taki pro elo hacker co wyzywają od cebul a pewnie dają dupy pod biedronką za suba na L#

Cracki są ale niepubliczne juz nawet cieszyc sie powinniście ze te 2 gry mozna zagrac a nie w ogóle

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...