Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Czy istnieje aktualnie crack?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kup sobie tak biednie zyjecie w tej polsce ze nie macie 15 euro??

Opublikowano

Nie jestem z tych co wydają kasę na gry i różne programy. A to jest właśnie forum do czitów i różnych cracków a jak chcesz kogoś pouczać to idź na inne forum albo idź bądź adminem na Wikipedii ja p******e :x

bPF1HEU.png

Opublikowano

Nie jestem z tych co wydają kasę na gry i różne programy. A to jest właśnie forum do czitów i różnych cracków a jak chcesz kogoś pouczać to idź na inne forum albo idź bądź adminem na Wikipedii ja p******e :x

poza tym po c**j płacić jakimś niemcom xD

­

Opublikowano

Zamykac takie tematy zaraz pojawi się spam, że pro elo hacker ma ale nie dla cebuli, zaś inni inteligenci bd się podniecać, że są rich kinda a Ci co nie mają kasy to cebula.

@AntyWarn sprawdzaj nulled i leak forum

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

"Kupić cracka" doje**ł :D

Co w tym dziwnego? Cracki są sprzedawane taniej niż oryginał więc się opłaca.

@topic

Cracki są ale tylko prywatne.

Opublikowano

"Kupić cracka" doje**ł :D

No wiesz, crack za 2$ NA ZAWSZE który będzie działał długo bo pewnie nie zostanie spatchowany vs. sub za 15$ MIESIĘCZNIE. Wnioski nasuwają się same.

Opublikowano

No wiesz, crack za 2$ NA ZAWSZE który będzie działał długo bo pewnie nie zostanie spatchowany vs. sub za 15$ MIESIĘCZNIE. Wnioski nasuwają się same.

gdzie kupić tego "cracka" za 2dolce?

Opublikowano

@farten3 nigdzie go nie kupisz.

@Xees120 to nie jest już forum głównie do hacków, sama zmiana nazwy o tym mówi.

Cracka prywatnego nie ma i pewnie długo nie będzie ew. ten ich "elobuddy" który i tak pewnie nigdy nie wyjdzie 

Opublikowano

@farten3 nigdzie go nie kupisz.

@Xees120 to nie jest już forum głównie do hacków, sama zmiana nazwy o tym mówi.

Cracka prywatnego nie ma i pewnie długo nie będzie ew. ten ich "elobuddy" który i tak pewnie nigdy nie wyjdzie 

Masz rację, już go nie kupisz bo już nie jest sprzedawany...

I cracki prywatne są dude.

Opublikowano

Są cracki, lecz na mpc zapewne przez pewien czas nie znajdziesz takowego. Do scrackowania L# trzeba mieć umiejętności sporo wiedzy, radziłbym ci poczekać, zamiast się za to brać.

Opublikowano

Są cracki, lecz na mpc zapewne przez pewien czas nie znajdziesz takowego. Do scrackowania L# trzeba mieć umiejętności sporo wiedzy, radziłbym ci poczekać, zamiast się za to brać.

Spokojnie nie mam zamiaru się z tym bawić wolę poczekać aż jakaś dobrze obeznana w te klocki osobą się tym zajmie. I czekam również na Elobuddy, które PRAWDOPODOBNIE będzie dostępne 01/07/2015 :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

nie nie ma.

Tak jest,zarówno od brolyego z nulleda,jak i od chinolów i wietnamców,z różnicą taką że u broylego płacisz 2$ za DOŻYWOTNIEGO ViPa,a od wietnamców i chinolów jest public,lecz ciężko znaleźć. + są prywatne

"jak skrakować" nigdy sam tego nie zrobisz

Nie ma publicznego cracka.

Skąd pomysł że sam tego nie zrobi? Trochę wiedzy i cracka zrobić to nie problem. Są publiczne cracki.

Zamykac takie tematy zaraz pojawi się spam, że pro elo hacker ma ale nie dla cebuli, zaś inni inteligenci bd się podniecać, że są rich kinda a Ci co nie mają kasy to cebula.

@AntyWarn sprawdzaj nulled i leak forum

Sebuś,powątpiewam że i Ty na naszym miejscu byś udostępniał cracka,polacy to zwierzęta i nawet na bolu o Tym wiedzą (zakaz pisania po polsku i brak działu dla nas),a największy zwierzyniec panuje na MPC.

U Brolyego,lecz jeżeli nie znasz nikogo z jego znajomych,to nawet nie masz po co pisać,ponieważ sprzedaż dla randomów zamknięta.

Cracki są.

http://scr.hu/34ai/mwoh5Tak się prezentuje crack od Brolyego,niestety z okienkiem update. Nie wierzycie mogę dać menu cracka.

Opublikowano

Skąd pomysł że sam tego nie zrobi? Trochę wiedzy i cracka zrobić to nie problem. Są publiczne cracki.

Crackowanie wymaga ogromnej wiedzy i umiejętności.

­

Opublikowano

Crackowanie wymaga ogromnej wiedzy i umiejętności.

­

nie trzeba duzej wiedzy zeby cracknac takie gowno jak sharp XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sram ze znawcow RE/C#/C++ etc

Opublikowano

@topic
osobiście nie wiem czy są cracki :P ale słyszałem że podobno prywatnie można od kogoś dostać za drobną opłatą ;)

vaginus ci cracknie hehe

daj namiary hehe :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...