Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry sprzęt? + czy moge kupić lepszy od tego

Basmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytanko, 

Mam Komputer o takich parametrach

post-1395809-0-25072400-1434805510.jpg post-1395809-0-23318300-1434805511_thumb.jpg

I chciałbym wiedzieć czy to jest w miarę dobre do gier czy nie, + Czy Opłacało by mi się kupić jakąś lepszą kartę graficzną pądź procek albo coś innego,bo na aktualna chwilke BF3 w miare z dobrymi detalami mi pójdzie ale te lepsze gry to nie, zazwyczaj musze grać na średnich ustawieniach, co bym musiał w komputerze zmienić by grać na bardziej hardcorowych Detalach ? + czy by było opłacalne 

(Jeśli gdzieś popełniłem błąd to przepraszam ale jestem tu nowy i dopiero powoli ze wszystkim się zapoznaję)

Opublikowano

Ale co dokładnie, jakie parametry czy coś by się przydało, bo swieży w te klocki jestem i nie za bardzo się znam :c 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ponad 3K Złotych, także moge coś kupić do niego, ale bym potrzebował jakoś to wszystko zgrać ze sobą w jeden mocny sprzęt, tyle że ja nie potrafię :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...