Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruję stworzenie serwera Minecraft!

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Wieki temu prowadziłem swój serwer minecraft i na hostingu zostalo mi nadal 170 złoty :3 Chętnie zasponsoruję jeden gotowy już serwer. Wszelkie propozycje proszę przesyłać do mnie na pw :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ja jestem zainteresowany :) wysłałem ci wiadomość na pw ­

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

Wiem jak to będzie... Ktoś skoniguruje serwer a potem "NQ". Nie polecam robić takiej współpracy jeżeli kogoś się dobrze nie zna. 

Można wiedzieć jaki to hosting?

Opublikowano

W żadnym wypadku :D. Chciałbym jedynie, aby zwróciły mi się pieniążki, które mam na hostingu mineserv.eu. Myślę, że to najlepszy sposób :3. W końcu ktoś będzie miał serwer za free, a gdy stwierdzi, że jednak nie chce żadnej współpracy to odda część hajsu, który zainwestowałem i się żegnamy :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

W życiu bym nie dał nikomu dostępu do plików, ani do serwera. Myślę, że to nie tylko moje zdanie. Zatrzymaj sobie tę kasę, bo wydasz je na jakąś gim-ekipę :-D

.

Opublikowano

Proszę Cię... Mineserv.eu miałem tam sponsorowany serwer, ogarnąłem wszystko i nagle wpada typ o nicku TheRo****** i przez konsole zabiera mi op'a , zmienia hasło do FTP i wszystko jest niego. No i oczywiście banik dla mnie.

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...