Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapka na serwer by Patryko2060 #6

Gość Patryk2060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7/10 ?...

9/10 ?...

przecież coś takiego robi się w kilka minut... dodam że twoje mapki to zwykły WE robiony jeszcze na szybkości...

nie ma tam stylu charakteru i kreatywności w tych budowlach... jest to typowa korporacyjna masówka...

1/10... oto moja ocena... nawet się nie postarałeś z tym //br i zrobiłeś brzydkie górki... 

nie wspominając o kopiuj wklej drzew... 

mapka robiona przezemnie ( ale to nie mój kanał ) : https://www.youtube.com/watch?v=kvzal1btpBY

1. dwa lata temu...

2. na odpierdol ( bo na siłę ( znajomy poprosił ) )

jak widzisz zrobienie takiej mapki to nic trudnego... więc nie licz więcej niż na minimalna ocena z mojej strony czyli 1/10

// Edit:

o ja pierdziele... ile on dostał za mnie wyświetleń ;C... mogły być moje ;_; !!!!

ale ebać je... nie kce... nie podpisuje się pod tak brzydkim projektem... nawet jak 7k wyświetleń xD

Opublikowano

@Ref przepraszam ze godzine wczesniej ale pozniej mnie nie bedzie.

Opublikowano

Chłopie widziałeś ty kiedyś góry? No właśnie jeśli tak wyglądają to chętnie bym je zobaczył. Tutaj niby jakieś strzeliste wypiętrzenia, a obok zwykła trawka. Tak to nie wygląda w realu. Zamień część tej ziemi na kamień, z pewnością odda bardziej rzeczywistość. Następną sprawą jest to, że to wygląda troszke bez życia. Dodaj jąkąś rzeke, potok. W górach pełno jest jakiś dolin tutaj również by się taka przydała. Jezioro sięgnij też po to. I to by było tyle. Od siebie daje 5/10 bo budynki są spoko i cały koncept :)

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie podoba mi się ta mapa :P

Trudno się z niej wydostać.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...