Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocenie.

Shirisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To też zależy trochę od reportów. Masz ich dużo to możliwe, że polecisz :P z resztą bana możesz dostać po 10 min bocenia jak i pół roku :D

graphic.png

Opublikowano

Witam, po dłuuuuugim czasie (kilku latach ) wróciłem do Tibii , mam pytanie skąd pobrać niezawirusowanego bota?

pozdrawiam

Opublikowano

Mogło być tak jak z lol'em, Wykryli skrypterów i dopiero parę tyg później poleciał mass ban :) A jak z tibią jest ?nie wiem, ale myśle ze może ci grozić.

Opublikowano

Aktualnie jak przestałem używać bota i wywaliłem go z komputera to nie grozi mi ban?

Ale bociłeś, więc bana możesz dostać a samo trzymanie bota na komputerze i nie używanie go, nie miałbyś czym się martwić :P

graphic.png

Opublikowano

zalezy jak umiejetnie bocisz ;) boce umiejetnie na jednym  charze od daawna na faccu i zero bana, a wczoraj zrobilem 4 chary i postawilem je byle jak i delete na wszystkich po kilkunastu godzinach.

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak umiejętność bocenia bez przesady już :D to jest loteria, która też w swojej mierze zależy od reportów na danego chara ;D

graphic.png

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak umiejętność bocenia bez przesady już :D to jest loteria, która też w swojej mierze zależy od reportów na danego chara ;D

Jest... jeżeli używasz skryptu który ma 5 waypointłów i chodzi ciągle w kółko to nie dziw się ze masz delete, albo jak bocisz do 16H staminki...

Opublikowano

Jest... jeżeli używasz skryptu który ma 5 waypointłów i chodzi ciągle w kółko to nie dziw się ze masz delete, albo jak bocisz do 16H staminki...

to nie umiejętność bocenia tylko głupota jak ktoś tak robi. Bo tak czy siak bana wyłapiesz jak nie dzisiaj to za rok albo dwa.

graphic.png

Opublikowano

to nie umiejętność bocenia tylko głupota jak ktoś tak robi. Bo tak czy siak bana wyłapiesz jak nie dzisiaj to za rok albo dwa.

C***a wiesz a sie odzywasz , nie stac CIe pewnie na windbota a bedziesz pierdolil bo lecisz na crackowanym xeno.. moda i tak na tym forum nie dostaniesz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...