Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc gram na metin us ten od z8games i mam tam sure wp 35 lvl z bojowcem czarowane na M2 i reszte w zbroje dałem jest ona na 15 ptk ale zamierzam cofnac palec i wir i wbic zbrojke na M , 6k hp i fms +9 srednie 3% . Gdzie,na czym, w jaki sposób mogę szybko zarobić na eq ... A i defa 250 ...

Opublikowano

Raczej nic nowego nie wymyślimy;] Możesz spokojnie jechać na metkach w m2, tudzież zrobić dropka do m3 (nie wiem jak tam na US wygląda sprawa z m3, ale drop jest napewno)

Z doświadczenia wiem, że najlepszym sposobem zarobku jest exp;]

A i na US akurat WP jest najdroższą postacią, więc możesz mieć problemy na wcześniejszych etapach;p

Jeśli pomogłem, daj +

Opublikowano

Droper- 5 lvl, mental, eq +6/7 (akurat to drogie nie jest) i do 20 lvl bijesz w m3. Tak do 15 wilki i dziki, potem niedźwiedzie. Ja zarobiłem w 3 dni ( na PL) niespełna 50kk, drop RIb, FMS, ale najwieęcej kasy szło za itemki z bonami- 2k pZ, wachlarze 12 do inta^^

Opublikowano

Nie znam się na cenach na US aczkolwiek kupno włóczni +6, mnisiej +6, hełmu i tarczy +7 (niech ma,a co xD) Nie powinien przekroczyć 300k xD Ja dawałem wszystko w silne, 1 pkt w duchowe, staty 2:1 wit:siła

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...