Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klikacz/taski

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, chcę zrobić task, żeby tylko myszka klikala mi na dane miejsca na mapie, żeby sam pet zbieral skrzynki, chcę zakupić podwajacz, tylko pytanie, czy vps z windows xp by to pociągnął ?

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

A dlaczego nie? Pobierasz zwykłego klikacza i nastawiasz go na kilka punktów na monitorze, i heja!­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

czemu przestanie działać ? to czemu inne programy w tle mogą działać ?

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...