Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot darkorbit od 0

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jakis czas temu ( ze 2 lata będą) bociłem ostro na bpdo, i innych tych bocikach typu kbot ibot one umożliwiały zrobienie ogarniętego statku od zera w 1-2 tyg a jak jest teraz? jak to wszystko wygląda? jest coś uniwersalnego jak pbdobot i te 2 pozostałe?? ( mogą być płatne), bo jak znam  życie zaczynać w tej grze od nowa nie ma sensu nadal:)

ewentualnie prosiłbym o linki do botów istniejących( jakichkolwiek) bo na forum tak trochę jest bałagan i trochę ciężko czegoś się doszukać

ew priv jeśli ktoś ma jakąś ciekawą ofertę której nie może przedstawić publicznie:)

Opublikowano

Teraz są same pixel boty, płatne / darmowe i tak bany za nie lecą. Zerknij w dział tutoriale, jest tam pare botów + opisy. Mi osobiście nie chce się bawić w te całe pixel boty.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

ja obecnie tez od 0 jade:) 2 tygodnie 0.5 mln urki kredki na irki z czasem dopiero bo trzeba odczekać kilka tygodni zanim się coś pokaźnego z klanu wypłaci no i zeta epilson stoi na bazie, ogólnie myślę że, konto w miesiąc da się ogarnąć takie pół na pół FE z SFE, polecam golembota:)

Opublikowano

Pół na pół FE z SFE w miesiąc jest niewykonalne :) Choćbyś miał najlepszego bota to aż tyle nie da się wycisnąć (no chyba, że mamy inne wyobrażenie tej SFE).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...