Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty

Gość Majoreq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto kupić CSH External VIP Project od waldka z forum CSHa***d? Ma ktoś? Dobry? Undetected?

Lajki za pomoc. Gówno za przeszkadzanie.

Opublikowano

Ja go mam i dziala wysmienicie. Wykryto go chyba 1 raz i bylo 5 czy 6 vac banow. Jak narazie UD. Z kazdym update cs'a dostajesz nowa wersje zazwyczaj po paru H. Teraz waldek zrobil specjalne forum dla posiadaczy jego haxa. Tylko uwazaj z aim assistem, bo jak dasz za malo zlagodzenia, to masz bana z OW na 100%.

Opublikowano

@Xaariel wielkie dzięki. Mam jeszcze prośbę. Wytłumacz mi co to znaczy to aim assist i te złagodzenia. Wiem co to WH, Trigger ale resztę mógłbyś mi wytłumaczyć?

Opublikowano

@Xaariel wielkie dzięki. Mam jeszcze prośbę. Wytłumacz mi co to znaczy to aim assist i te złagodzenia. Wiem co to WH, Trigger ale resztę mógłbyś mi wytłumaczyć?

aim assist dziala podobnie do aimbota

zlagodzenie, im wiecej zlagodzenia tym wolniej celownik jedzie na glowe.

Ogolnie, czit godny polecenia.

@Majoreq.

Opublikowano

A jaki ten stopień złagodzenia by ustawić ? I co jeszcze jest trudnego do wykrycia przez OW. Ostatnie już pytanie, czy czit jest po polsku?

Opublikowano

A jaki ten stopień złagodzenia by ustawić ? I co jeszcze jest trudnego do wykrycia przez OW. Ostatnie już pytanie, czy czit jest po polsku?

Tak, czit jest caly po polsku, zlagodzenie ustawiasz pod siebie, ja gram na 15. Musisz potestowac sobie na botach. Na OW moga zauwazyc tez triggera, wiec polecam delay 150 minimum (ja na takim gram na AWP) i celownik kawalek od sciany. Btw, delaye do triggera mozesz ustawic do kazdej broni inaczej @Majoreq.

Opublikowano

I tak dostaniesz VACa. Co raz to nowsze aktualizacje wchodzą do CS'a, jest overwatch po becie, poprostu nie opłaca się cheatować. Wiem bo sam 2 razy VACa dostałem za triggera i mi się odechciało. Ale każdy uczy się na swoich błędach...

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Ja go polecam bardzo mam go ponad tydzień gram pare mm na dzień i jak się u mnie kryć to nie będzie OV wh dobrze działa aim assist wraz z obniżonym recoilem działa idealnie aktualizacje czita pare godzin po aktualizacji cs go więc ci bardzo polecam na gocheats za 30 psc jest sam esp a tutaj esp trigger aimassist recoil i dużo innych więc polecam

Opublikowano

Ja go polecam bardzo mam go ponad tydzień gram pare mm na dzień i jak się u mnie kryć to nie będzie OV wh dobrze działa aim assist wraz z obniżonym recoilem działa idealnie aktualizacje czita pare godzin po aktualizacji cs go więc ci bardzo polecam na gocheats za 30 psc jest sam esp a tutaj esp trigger aimassist recoil i dużo innych więc polecam

Ow nie bedzie ale vac bedzie, tak jak wyżej kolega napisał, zapory są takie, że na cheatach można tylko ostrą kase tracić - steam pojdzie się walić i niektóre czitki są płatne. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Ow nie bedzie ale vac bedzie, tak jak wyżej kolega napisał, zapory są takie, że na cheatach można tylko ostrą kase tracić - steam pojdzie się walić i niektóre czitki są płatne. 

na forum czita sie pytałem to pare detekcji chyba 3 od początku jego istnienia więc nie mów jak nawet nie używałeś od waldka czita 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...