Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skazany przez nadzór - bardzo szkodliwy

TheBednarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , dziś wkurzyłem się lekko mówiąc bo grałem z teamem cheaterów w CS:GO , i sam postanowiłem sciągnać wh żeby sprawdzić czy działa , na serwerze społecznosciowym działal , ale gdy dolaczylem do turniejowego to po zaladowaniu gry odrazu mnie wywaliło i pisze teraz w menu "Skazany przez nadzór bardzo szkodliwy" , nie zdązyłem się ruszyć nawe.Czy zostałem zabanowany ?

Opublikowano

Siemanko , dziś wkurzyłem się lekko mówiąc bo grałem z teamem cheaterów w CS:GO , i sam postanowiłem sciągnać wh żeby sprawdzić czy działa , na serwerze społecznosciowym działal , ale gdy dolaczylem do turniejowego to po zaladowaniu gry odrazu mnie wywaliło i pisze teraz w menu "Skazany przez nadzór bardzo szkodliwy" , nie zdązyłem się ruszyć nawe.Czy zostałem zabanowany ?

Zapora na turniejowych, a grach społeczności jest zupełnie inna, wykryto u Ciebie czita, teraz pytanie czy zablokowało Ci zapore vac, czy po prostu zapora zauważyła czita.

Jeżeli to pierwsze to dostaniesz bana 30min,1h itp za wyjscie z gry

a jeżeli to drugie to niestety, kupuj nowe konto 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

"nadzór" to nic innego jak Overwatch, dostałeś bana na rok.

perm nie rok.

Czerwony = perm, zapamiętaj.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

tak szybko Overwatch nie działa. jaki był odstęp czasu pomiędzy sprawdzeniem na społecznościowym, a turniejowym? Jeśli powyżej 2 dni to cię zreportowali, a jeśli nie to coś innego przeskrobałeś.

Opublikowano

Niby to jest forum dla cheaterów i tak dalej. Można rozmawiać , dyskutować o haczykach czy jarać się jakimś innym szajsem. Od tego ono służy ,  ale ty jesteś nadzwyczajnie debilem.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

perm nie rok.

Czerwony = perm?

Widać, że znawca CS'a..

Dostałem bana na lekko szkodliwy i też ma kolor czerwony ale mam tylko bana na miesiąc, więc nie gadaj że czerwony to perm..  ;) 

@topic

Dostałeś VACations, czyli bana na zawsze bez możliwości odwołania z powodu używania wspomagaczy/skryptów. 

­

Opublikowano

perm nie rok.

jeżeli "skażą" cie na overwatchu to dostaniesz 365 dni bana, a nie na zawsze. Znawca.

Niby to jest forum dla cheaterów i tak dalej. Można rozmawiać , dyskutować o haczykach czy jarać się jakimś innym szajsem. Od tego ono służy ,  ale ty jesteś nadzwyczajnie debilem.

mpc zmieniło nazwę, multiplayer community.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...