Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do 2500zł

kieszek11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam do końca czerwca pewnie kupie części i złoże Pc stacjonarke dlatego jakie części są dobre budżet 2500 starczy tyle na kompa na którym wiedzmin na full pójdzie? Albo watch dogs i te lepsze nowe gry?

Opublikowano

@kieszek11

dobra dobra spokojnie...

1.Będziesz robił OC ?

2.Masz może jakieś części ze starego PC ?

3.Jakieś specjalne życzenie (np. wydajność bądź kultura pracy)?

Opublikowano

OC ? chodzi o ubezpieczenie jakies ? nie mam czesci caly bedzie budowany od nowa :) ma byc bardzo wydajny i zeby nie chodzil glosno i najlepsze gierki jakie sa na full praktycznie szly no i ma posluzyc pare lat chodz o to aby te gry typu gta 5 , wiedzmin 3 , watch dogs itp... chodzily na full :) mam nadziej ze 2500 wystarczy ? czy trzeba cos dolozyc ? i dysk z 1TB by sie przydal jesli da rade :) i dodam aby sie nie przegrzewal.

Opublikowano

Komputer za 2,5k nie uciągnie Ci wieśka na max'a. Jeżeli chcesz w takowe gry, które wymieniłeś pograć na "full" to min. 4,5k+ innej opcji nie ma, tak to możesz pograć na "full" w 20-30fps'ach

Opublikowano

OC ? chodzi o ubezpieczenie jakies ? nie mam czesci caly bedzie budowany od nowa :) ma byc bardzo wydajny i zeby nie chodzil glosno i najlepsze gierki jakie sa na full praktycznie szly no i ma posluzyc pare lat chodz o to aby te gry typu gta 5 , wiedzmin 3 , watch dogs itp... chodzily na full :) mam nadziej ze 2500 wystarczy ? czy trzeba cos dolozyc ? i dysk z 1TB by sie przydal jesli da rade :) i dodam aby sie nie przegrzewal.

Ubezpieczenie hahaha wygrałeś :ninja:  

OC jest to Over Clocking czyli nic innego jak podkręcenie/polepszenie wydajności pracy/zegarów, wiąże się z tym ze jest w większości wypadków potrzebne niereferencyjne chłodzenie do procesora. (cena 100-200zł) :) 

Podeśle 2 raz ten film bo myślę ze jest to dobra opcja, za trochę wiecej niz podales, wtedy mysle ze wiedzmin3 ultra 45fps -/+ na pewno :)

Opublikowano

@kieszek11

dobra dobra spokojnie...

1.Będziesz robił OC ?

2.Masz może jakieś części ze starego PC ?

3.Jakieś specjalne życzenie (np. wydajność bądź kultura pracy)?

OC w budzecie 2,5k...

@top

Ja to widze tak:

http://www.morele.net/inventory/info/3Vkx0D/

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

ten wyzej zestawik pociagnie wiedzmina 3 ? na full czy na srednich i jak z gta 5 ? watch dogs ? nie potrzeba jakis dodatkowych chlodzen ?

https://www.youtube.com/watch?v=DNfqxdAK-I8 jakis lepszy zestaw od tego do 3000zl bo tu jest 3300 ale odjac trzeba DVD nagrywarke i ten dysk za 300zl 128GB

a i czy ten procek od AMD jest bardzo glosny ? ktos ma taki lub podobny ?

To w końcu jaki masz budżet, mówisz że 2500 a podajesz zestaw za 3300? 

Ten zestaw z yt jest bardzo słaby.Dawid się nie postarał xp 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...