Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepsze bronie maszynowe Ak-47 M4A1-S czy AWP ?

SoldierThPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to zależy.

DD2 świetna mapa dla snipera ale jak grasz na serwach to można nerwicy dostać.

Na rankedach jest w miare ok bo mniej osób a jak masz ogarniety team to w gl izi gra z awp.

AK duży rozrzut zabija na 1 strzala z hs z 1 strzala normalnego zabiera do 40 hp.

M4A1-S mały rozrzut, zabija na 2 strzaly z hs lub 1 strzal bez helmu. Strzela ciutke szybciej niż AK47 i jest bardziej celne od AK.

Opublikowano

awp jak lubisz grać 1 shoot 1 kill (chyba,k że w nogi)

ak-47 duży rozrzut, ale dobry dmg

-s broń która ma 0 rozrzutu.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Najważniejsza jest nauka kontroli full auto jeżeli opanujesz to w takich broniach jak AK czy M4 to nie bedziesz czuł różnicy może przy pestkach z ak masz wieksze DMG.A jeżeli chodzi o AWP to ... refleks :D

Opublikowano

Najważniejsza jest nauka kontroli full auto jeżeli opanujesz to w takich broniach jak AK czy M4 to nie bedziesz czuł różnicy może przy pestkach z ak masz wieksze DMG.A jeżeli chodzi o AWP to ... refleks :D

AWP to refleks + precyzja :) Z dobrym refleksem, ale bez precyzji to gówno zrobisz. Ja natomiast mam jedno i drugie. Jestem tak z*********e precyzyjny, że strzelam pomiędzy nogami i nigdy nie mogę zabić :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...