Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karyvlea

Gość RacjonalnyCzłow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra dyskusja na temat tej kretynki z IQ brodzika intelektualnego.. do szkoły chodziłaś tępa blacho czy tylko na forum siedzisz?

Dostałem 3 warny 

Off-topic 5 Karyvlea Więcej szczegółów wto, 09 cze 15 Flamewar 10 Karyvlea Więcej szczegółów wto, 09 cze 15 Spam

k***a za ten sam wątek mogłaś mi wystawić jeden a nie k***a 3 warny, kto cię k***a przyjął do ekipy gimboforum, 

Jak można przyjąć takiego k***a tępego człowieka na takie stanowisko .. ludzie no to już się robi śmieszne, to forum jest już tak zjebane przez takiego przygłupa że aż mam wyjebane po całości..

Ogólne pytanie to tej kretynki - czy ty chodziłaś do szkoły? bo jeśli tak to pewnie leciałaś na samych gałach..

PS ide zjeść kanapke bo jestem głodny,

wątek niech zostanie do dyskusji na temat tego moderatora bo nie łamie regulaminu, a jestem ciekawy co sądzicie o przygłupach w ekipie forum.

Proszę o zachowanie kultury jak moja, aby nie było rozczarowań że ktoś dostał warna 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...