Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...

ShaggyV3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elegancki, przystojny pan  :rolleyes: 

Dzięki, przyda się. Fapka leci.  :ninja: 

­

Opublikowano

Nie ma to jak naśmiewać się z czyjegoś rodzica typowe gimbusy z was... 

Nie naśmiewam się z nikogo. Jeśli powiem, że to twój tato to będzie naśmiewanie się z niego? No chyba nie :D Nawet nikogo nie obraziłem... Mam szacunek do rodziców, ale ty szukasz zaczepki :)

Opublikowano

Nie naśmiewam się z nikogo. Jeśli powiem, że to twój tato to będzie naśmiewanie się z niego? No chyba nie :D Nawet nikogo nie obraziłem... Mam szacunek do rodziców, ale ty szukasz zaczepki :)

w pewnym sensie jest to naśmiewanie/zniewaga każdy może to inaczej odebrać. gdybyś miał szacunek to odpuściłbyś sobie takiego podpisu.

ale czego można wymagać od typowego 15/16 latka?

po drugie na to są paragrafy choćby nawet  216 kk.. chodz sam asfena nie lubie to jego rodzice nie mają nic wspólnego to co on robił tutaj na forum czy w internecie... 

Dlatego należy ich zostawić w spokoju.

56928084622805469272.png

Opublikowano

w pewnym sensie jest to naśmiewanie/zniewaga każdy może to inaczej odebrać. gdybyś miał szacunek to odpuściłbyś sobie takiego podpisu.

ale czego można wymagać od typowego 15/16 latka?

po drugie na to są paragrafy choćby nawet  216 kk.. chodz sam asfena nie lubie to jego rodzice nie mają nic wspólnego to co on robił tutaj na forum czy w internecie... 

Dlatego należy ich zostawić w spokoju.

Wystarczy, że zrobili takiego idiotę :) A uwierz mi, że nikogo nie chciałem obrazić, bo to bezsens i nie ma powodów.

Po co w takim razie robić spinę? Nikogo nie obraziłem :) A jak chcesz to idź na policje i powiedz, ze Shaggy podpisał NPC "Tata asfena".

To tak jakbym podpisał Pies Corvn, nie obrażam nikogo :) Myśl chłopie, a nie jakieś paragrafy,a chu*a się znasz :D

Działa na AMD ?

Oczywiście.

Opublikowano

Wystarczy, że zrobili takiego idiotę :)

Oczywiście.

A Ty jesteś taki idealny tak? jesteś smieszny i jedynie czemu mogę tobie życzyć to ...

ROZUMU bo narazie go nie masz. wcale nie jesteś lepszy od asfena.

różnica jest taka że on nie kupował tylko starał się robić

a Ty kupujesz wszystko co się da i się tym chwalisz bo sam nie umiesz nic zrobić

pokazałeś to ostatnio jak wgrałeś swoje questy na serwer do mateo ..

nie straszę cie lecz ci mówie bo mi tam rybka  ale jakiś poziom musi byc na forum

56928084622805469272.png

Opublikowano

A Ty jesteś taki idealny tak? jesteś smieszny i jedynie czemu mogę tobie życzyć to ...

a Ty kupujesz wszystko co się da i się tym chwalisz bo sam nie umiesz nic zrobić

Różnica jest taka, że sam mu questy pisałem za pieniążki :)

Mateo to mój GM śmieszku i nie jest technikiem, bo nie umie dosłownie nic :D

Jak nie wiesz to zamknij mordę :)

Opublikowano

a Ty znowu wypowiadasz sie na temat tworzenia serwerow?

Boze, typie nei ośmieszaj się bo Twojej Asherias2 nikt nie zapomni XDDDD

@

NPC bardzo fajny  ;)

jbzoKz9.png

Opublikowano

ale ksero ...

Fajny npc ale jestem ciekawy czy korzysta z animacji w socketach

Oczywiście, ale tylko z pierwszego soceta bo jest darmowy, nie ma co dawać za darmo takich rzeczy :)

Dodatkowo był robiony dla asfena, a on na więcej niż 1 socet sie gubi :D

Opublikowano

Nyreen, w 19 Cze 2015 - 18:23, powiedział:

Mogę sie wypowiadać od tego jest forum, nie pasuję ci? to won. 
Jest to temat o npc więc po co gadasz o asheri? każdy kto wie co sie tam działo rozumie dlaczego padło
ale postaram ci sie to wyjaśnić bo jak widać każdy się może mylić tylko nie ja ..

mówisz mi o tym że nie wypaliła asheria a popatrz na innych techników startują po 10 razy z innymi serwerami i bug na bugu 
a to był mój pierwszy serwer który robiłem w solo, mam to w du*ie co myślisz na mój temat bo jesteście bandą debili 
którzy sie wystraszyli że wrzucę sklepy offline, i jak już wiecie sklepy offline dostało ode mnie juz +14 os 
więc jeśli przeszkadza ci obecność moja na tym forum po prostu wyjdz i daj sobie spokój. 

Tyle w temacie, sorka że to nie do tematu ale musiałem wyjaśnić sprawę

co do npc, fajny lecz autor nie ma szacunków do rodziców. 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Ku*wa to powoli zaczyna przechodzić ludzie pojęcie ...

Spoko, można się z kogoś naśmiewać albo mieć z niego bekę bo coś zawinił lub zrobił z siebie kołek ofiarny.

Ale to czyta setki osób, zachowujecie się powoli jak 12 letnie dzieci chcące komuś udowodnić ich rację przez niszczenie kogoś i jego rodzinę.

Dla mnie totalna żenada i upokarzanie czyjejś rodziny a to już przekracza granicę ludzkiej kultury i zachowania.

"Ludzkie czyny świadczą nie o nim czy o jego charakterze lecz o tym kim jest"

Dla mnie Dno - Cya

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Ku*wa to powoli zaczyna przechodzić ludzie pojęcie ...

Spoko, można się z kogoś naśmiewać albo mieć z niego bekę bo coś zawinił lub zrobił z siebie kołek ofiarny.

Ale to czyta setki osób, zachowujecie się powoli jak 12 letnie dzieci chcące komuś udowodnić ich rację przez niszczenie kogoś i jego rodzinę.

Dla mnie totalna żenada i upokarzanie czyjejś rodziny a to już przekracza granicę ludzkiej kultury i zachowania.

"Ludzkie czyny świadczą nie o nim czy o jego charakterze lecz o tym kim jest"

Dla mnie Dno - Cya

Przeczytaj moje posty powyżej :) Nikogo nie uraziłem, ani nie obraziłem :)

A jak widzicie ruch w temacie jest zawsze dzięki asfenicy :D

Nyreen, w 19 Cze 2015 - 18:23, powiedział:

Mogę sie wypowiadać od tego jest forum, nie pasuję ci? to won. 

Jest to temat o npc więc po co gadasz o asheri? każdy kto wie co sie tam działo rozumie dlaczego padło

ale postaram ci sie to wyjaśnić bo jak widać każdy się może mylić tylko nie ja ..

mówisz mi o tym że nie wypaliła asheria a popatrz na innych techników startują po 10 razy z innymi serwerami i bug na bugu 

a to był mój pierwszy serwer który robiłem w solo, mam to w du*ie co myślisz na mój temat bo jesteście bandą debili 

którzy sie wystraszyli że wrzucę sklepy offline, i jak już wiecie sklepy offline dostało ode mnie juz +14 os 

więc jeśli przeszkadza ci obecność moja na tym forum po prostu wyjdz i daj sobie spokój. 

Tyle w temacie, sorka że to nie do tematu ale musiałem wyjaśnić sprawę

co do npc, fajny lecz autor nie ma szacunków do rodziców. 

Dawaj te shopy :D Porównamy sobie z shopami Deco np. :)

Bo chu*a masz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...