Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<Waithack Santeria.pl (Działa na większości serwerów)

Atari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym się z Wami podzielić waithackiem, którego znalazłem już dawno temu.

Całe WH składa się z dwóch niewielkich plików, a jego uruchomienie jest dziecinnie proste.

1. Wrzucamy pliki "WH.epk" i "WH.eix" do naszego folderu "Pack" w kliencie.

2. Szukamy w folderze "Pack" pliku "index", otwieramy go przez notatnik, a następnie edytujemy w przedstawiony poniżej sposób:

PACK
*
WH
*

Jak widzicie, dodałem tylko wiersz "WH", oraz kolejny z  " * ". Resztę pozostawiłem nieruszoną. 

3.Zapisujemy wprowadzone przez nas zmiany i cieszymy się w pełni działającym waithackiem. 

WH działa bez atakowania, czyli wystarczy stanąć obok celu i gotowe! Każde wciśnięcie spacji, bądź ruch przerywa działanie hacka dopóki nie puścimy danego klawisza.

DOWNLOAD:

sss

WH nie jest mojego autorstwa! 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym się z Wami podzielić waithackiem, którego znalazłem już dawno temu.

Całe WH składa się z dwóch niewielkich plików, a jego uruchomienie jest dziecinnie proste.

1. Wrzucamy pliki "WH.epk" i "WH.eix" do naszego folderu "Pack" w kliencie.

2. Szukamy w folderze "Pack" pliku "index", otwieramy go przez notatnik, a następnie edytujemy w przedstawiony poniżej sposób:

PACK
*
WH
*

Jak widzicie, dodałem tylko wiersz "WH", oraz kolejny z  " * ". Resztę pozostawiłem nieruszoną. 

3.Zapisujemy wprowadzone przez nas zmiany i cieszymy się w pełni działającym waithackiem. 

WH działa bez atakowania, czyli wystarczy stanąć obok celu i gotowe! Każde wciśnięcie spacji, bądź ruch przerywa działanie hacka dopóki nie puścimy danego klawisza.

DOWNLOAD:

sss

WH nie jest mojego autorstwa! 

Co to ma k***a być? Nie dość, że wh jest już na santerię, to na całym forum pełno tego jest na inne serwery, więc po co takie coś tutaj wstawiłeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...