Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra MMORPG

plokijR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje jakaś gra MMORPG f2p, w której IS nie daje przewagi? Nie mówię, że ma nie być IS, bo to raczej niemożliwe, ale jeżeli w IS są itemki takie jak, bonus expa, trochę lepszy wierzchowiec albo jakieś skórki, to to nie jest dla mnie przewagą, jeżeli ludzie, którzy kupują te itemki w IS nie mogą ich potem sprzedawać w grze. Istnieje takie mmorpg? o.O

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie ma takiej gry, chyba, że na prywatnych serwerach. Nie mniej jednak polecam Cabala 2, którego premiera już niedługo *lipiec*.

Opublikowano

W NosTale itemy z IS można kupić od graczy za walutę gry, acz są one dosyć drogie i będzie ci bardzo trudno tak grać, jednak jest to jakaś opcja. Ogólnie każda gra MMO opiera się na takim schemacie: f2p = p2w lub p2p = f2w.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Zgodzę się. Zagraj w Path of Exile. W grze nie ma żadnego p2w. :)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

W NosTale itemy z IS można kupić od graczy za walutę gry, acz są one dosyć drogie i będzie ci bardzo trudno tak grać, jednak jest to jakaś opcja. Ogólnie każda gra MMO opiera się na takim schemacie: f2p = p2w lub p2p = f2w.

Nie przeczytałeś dokładnie mojego posta. Sprzedawanie itemów z IS w grze jest wielką przewagą dla graczy, którzy kupują itemy w IS.

@**CZYNASTY**

Chodzi mi o RPG a la WoW, metin, Tera itd.

Opublikowano

Nie przeczytałeś dokładnie mojego posta. Sprzedawanie itemów z IS w grze jest wielką przewagą dla graczy, którzy kupują itemy w IS.

@**CZYNASTY**

Chodzi mi o RPG a la WoW, metin, Tera itd.

To jest coś takiego jak Metin2 tylko ulepszasz też inne umiejętności co urozmaica gre :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...