Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzeczny Król? Nowa postać? Dyskusja

NoApologies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę przeraża mnie tne filmik jak pokazują jego twarz, no ale zobaczymy co to będzie. Ja póki co nie skupiam się na tym czy jest tam jakiś ezreal, czy kto inny. Póki co czekam na informacje na jaką on linie będzie. Obstawiam, że top, a może jungler, patrząc na to że w rzece było słychać jego śmiech na PBE, dodatkowo jest ich królem, więc może tam będzie przebywać.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Tu chyba bardziej o bestie chodzi niż tego szulera. Myślę , że to będzie jakiś nowy potwór na rzece , albo rework kraba Józefa.

Opublikowano

Jestem ciekawy jak będzie się np. prezentowała jego animacja ruchu. Może nie będzie już taki straszny jak się okaże, że ten typek ma krótki nóżki i jest mniejszy od gnara. Ciekawe. Bo jest to tak jakby wodna postać. ( może będzie jakaś interakcja z rzeką na summoners rift :D ? )

btw. KRUL ŻECZNY DUDUDUDU JEST NIEBEZPIECZNY 

Diss_Stream.png

Opublikowano

Pisało gdzies ze riot potwierdził ze bedzie mial 3 pasywy q bedzie mialo slowa nie bedzie miał podrzucenia i nie bedzie mial True Dmg

Dokladnie tutaj wszystko pisze

http://polscygracze.pl/tamm-lol/

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...