Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek

gonzoraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zarobić pare groszy, do dyspozycji mam xeno bota, jak mozna lepiej zarobic, czy sprzedajac postacie, czy hajs zarobiony na tych postaciach na allegro?

Opublikowano

Sprzedając postacie zarobisz do 20 zł na 2/3 miesiące a hajs zarobiony na tych postaciach do 20zł na 6 miesięcy o taki zarobek ci chodzi mam rozumieć?

5435084992.png

Opublikowano

Sprzedając postacie zarobisz do 20 zł na 2/3 miesiące a hajs zarobiony na tych postaciach do 20zł na 6 miesięcy o taki zarobek ci chodzi mam rozumieć?

Większych bzdur nigdy nie widziałem. 

Jeżeli możesz zainwestować w pacc to polecam pobocić na druidzie, ludzie skupują 150ed po 300-350zł.

Co do kasy - 1kk = 20zł, czyli +/- tydzień bocenia paroma knightami.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Wykup sobie maszynę, najlepiej dedyka. Wgraj sterowniki graficzne i odpal multum botów to wtedy zarobisz, tylko znajdź rynek na to wszystko.

...................\/...................

Opublikowano

Większych bzdur nigdy nie widziałem. 

Jeżeli możesz zainwestować w pacc to polecam pobocić na druidzie, ludzie skupują 150ed po 300-350zł.

Co do kasy - 1kk = 20zł, czyli +/- tydzień bocenia paroma knightami.

"Ludzie skupują" żeby sprzedać taką postać trzeba mieć reputację to po 1 a po 2 delejtują po około 2 tygodniach boceniach

5435084992.png

Opublikowano

"Ludzie skupują" żeby sprzedać taką postać trzeba mieć reputację to po 1 a po 2 delejtują po około 2 tygodniach boceniach

Głowe masz zdeletowana , to ze banuja wielu nie znaczy ze wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...