Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tam słychać chłopaki w wielkim m1?

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, Weteranem jestem i ciekawość mnie naszła co tam po tych 2 latach około na pl nowego? obiło mi sie o uszy nawet słowo inflacja, znowu to samo? handel fmsem z odpalonym frapsem a aure sprzedam ale nie taniej jak za 180kk? :D napiszcie gdzie by warto było teraz zagierzyć od 0 ale żeby to był jakiś serwerek hard do oporu ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dodo na starszych serwerach aura z 4-8kk, kamol z 8-10kk tak na oko ceny, więc o inflacji bym nie mówił :P

A najbardziej opłaca się zagrać na najnowszym serwerze Tortuga, tam ceny są najniższe, serwer ma trochę ponad rok.

Opublikowano

dodo na starszych serwerach aura z 4-8kk, kamol z 8-10kk tak na oko ceny, więc o inflacji bym nie mówił :P

A najbardziej opłaca się zagrać na najnowszym serwerze Tortuga, tam ceny są najniższe, serwer ma trochę ponad rok.

inflacji raczej brak mówisz, to szkoda :D a hakerów botów ilu na tym najnowszym np?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie ma żadnej inflacji :)

rynek jest na tyle zjebany że każdy wystawia wszystko jak najtaniej żeby szybko sprzedać

polecam grę na serwerze Diumar

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

inflacji raczej brak mówisz, to szkoda :D a hakerów botów ilu na tym najnowszym np?

oj sporo botow i kradziezy na handlach.Teraz okradają ludzi sposobem.tworza klony nickow np.z gildji i pisza do cb a ty niczego nie swiadomy tracisz eq podstepem

/niereg. sygna

Opublikowano

@Mongoły_Back zgadza się, yangi w is,. 

ale jesli chodzi o handel to tortuga/wetar

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...