Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 bez Gameforge oraz multihack na PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio przypadkiem znalazłem temat w, którym był plik Metin2.PL z bodajże 2013 roku (bez gameforge), a teraz niestety nie mogę go znaleźć, jeżeli ktoś takowy link posiada byłbym bardzo wdzięczny. Poszukuję również multihack-a na Metin2.PL (global) chodzi mi głównie o pelerynki, speedhack, fishbot oraz jak jest WaitHack. Pozdrawiam 

Opublikowano

Do czego Ci client z 2013?

A tu masz wszystkie inne rzeczy, które potrzebujesz. :P

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Clienta z 2013 r potrzebowałem, ponieważ ten gameforge często mi się bugował itp, a jako, że znalazłem ostatnio bez tego GF to wolałem bez, ale skoro już mam wszystko oprócz tego, to tylko czas zacząć grać. Dziękuję za pomoc, miłej mocy

Opublikowano

Clienta z 2013 r potrzebowałem, ponieważ ten gameforge często mi się bugował itp, a jako, że znalazłem ostatnio bez tego GF to wolałem bez, ale skoro już mam wszystko oprócz tego, to tylko czas zacząć grać. Dziękuję za pomoc, miłej mocy

Ale to nic nie da. Stary client nie umożliwi Ci połączenia z serwerami. Musisz mieć nowego clienta. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...