Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chwilę wyskakują mi reklamy

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego od wczoraj wyskakuje mi co 2/3 minuty jakieś okna z reklamami kiedy klikne na każdej stronce byle co nawet tło ?

http://the-binary-trader.biz/593/pl1/3index1.htmli inne gówna mi wyskakują,od wczoraj i az sie nie chce na necie siedzieć bo to nie ma sensu,mam google chrome

PS: uzywałem adwcleanera z 10 razy i nie pomaga wcale

79160594027661829163.png

Opublikowano

Zobacz w rozszerzeniach w tej przeglądarce czy nie masz jakiegoś "dodatku".

W prawym górnym rogu masz przycisk opcji i tam wybierz ustawiania i po lewej stronie będziesz miał zakładkę rozszerzenia.

Opublikowano

Twój komputer został zainfekowany DgHelp.

To taka infekcja jak @Norczan mówił trzeba zobaczyć czy w  nie ma jakiegoś "dodatku" a jak jest to trzeba go usunąć.

Jeżeli to nie pomoże radziłbym przeskanować komputer SpyHunterem który potrafi wytropić i usunąć wszystko.

Napisz czy pomogło :P

I jeszcze sory za odkop.

Opublikowano

Może masz nie wiem o ile nie mylę nazwy, adware?

Od tego miliony reklam wyskakuje, nawet adblock nie pomaga. 

Musisz to odinstalować, jeśli to, to.

Opublikowano

Mi kiedyś wywalało reklamy w nowym oknie i wtedy wystarczyło odinstalować progem "lollipop" z panelu sterowania. Zobacz czy tam nie masz czegoś podobnego.

Opublikowano

Jeżeli adblock nie pomaga musisz zobaczyć w ustawieniach rozszerzenia itd. Ponieważ np. Jest Shopper pro który omija adblocka i nie tylko on musisz usunąć te programy w palenu sterowania bo większości nie wykrywa antywirus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...