Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lodowe kwiaty - pytanie

_CrEaTiV_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam pytanie. Czy na PL'u (s1) jest duża szansa na wyłapanie bana za pakiety na lodowe kwiaty? :) 

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

­Wszędzie jest jakaś szansa na wyłapanie tego bana. Może ci się poszczęścić, a możesz dostać bana po paru godzinach.
Myślę jednak, że szansa jest mniejsza niż na niemieckim.

Jednakże nie polecam ci tego robić. serio. zarób na coś legalnie albo u licha kup już te kk na allegro..

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Jest dość duża szansa jak będziesz ciągle zbierał po kilka godzin(możesz nawet na w ten sam dzień dostać bana :D), jak sobie wejdziesz i np zbierzesz 50-60 kwiatków to jest średnia szansa na wyłapanie bana :)

Opublikowano

Zrobiłem raz próbę na niemieckim i polskim NT, ot tak dla zabawy i nauki. Postawiłem pakiety na tundrze i tepnąłem w róg mapki, na plu zebrałem 3k kwiatków i nie dostałem bana, na niemieckim bot postał 3h i złapał bana po godzinie 23, więc widzisz jak to jest ;)

Oczywiście nie mówię, że na pl'u nie da rady dostać bana, najlepiej jednak zostawić konto w nocy, gdy u nas nikogo już na glacy nie ma.

Opublikowano

Dzięki wszystkim! =)

Temat można zamknąć.

ZBIERAM LAJKI, HEHE =)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURE! WIĘCEJ INFO PW =0

Opublikowano

A ban jest na konto, czy na wszystkie?

Ja dostałem bana na DE na wszystkich kontach, na których ostatnio się logowałem, czyli zbanowali mi główne konto + noobki, na których zbierałem kwiatki. Na PL'u banują chyba tylko te konto, na którym zebrane zostały kwiaty.  B)

Tak btw. NIE POLECAM UŻYWAĆ PAKIETÓW - lepiej zarobić legalnie np. możesz robić nawet pieczątki Cuby, które trochę kosztują + cp 26.

IpZrxB.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...