Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG z luźnym PVP

Chmielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. 
Postanowiłem się troszkę zrelaksować szukam MMO gdzie samemu na PvP mogę zmierzyć się z kilkoma przeciwnkami. Chodzi mi o gry podobne do WoW'a Aiona i L2 gdzie mając skilla tzn. kiedy ogarniasz klase i masz lepsze eq (nawet i nie koniecznie) możesz samemu iść na pvp 1vs2/3. Nie chodzi mi o jakiś P2W gdzie nakupie jakiego syfu i bede bogiem na 30 min wydajac 200zl. Tylko jakaś luźna gra gdzie na end game ( nie mam na mysli bicia ludzi z miejszym lv ) można się fajnie pobawić w mass PvP. Oczywiście nie chodzi mi o żadną mobe.

Opublikowano

Od siebie nie polecam neverwinter, brak balansu, możliwość pvp to tylko 5vs5 albo 20vs20, nie można zrobić "Solo", swoją drogą zanim dobijesz do end gamu to miną dwa lata (Jeśli grałbyś 10godzin dziennie) :v

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Nevervinter po ostatnich aktualizacjach to chłam , szkoda twojego czasu jeśli dopiero miałbyś zaczynać swoją przygodę . Nie mam Ci jakiej gry polecić , sam szukam  jednak to nie jest takie proste  ; /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...