Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto pisze pluginy na sławne serwery?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@GotoFinal
To ja nie wiem, już chyba ze 3 razy cię odbanowywałem xD

Co do tematu - wynajmują sobie programistę/pluginistę i ci im piszą pluginy. Co do tego czy nie wychodzą poza serwer można by się przyczepić, ale teoretycznie tak powinno być. Co do pytania o to, czy dadzą plugin - szanse są prawie zerowe, nikt nie rozdaje swoich pluginów, choćby po to, żeby w przypadku ew. bugów, nikt ich nie znał.

Opublikowano

Najlepiej jak robi sie samemu bledy uwazajac sie za programiste z Ksiezyca, a zarazem wytykajac innych palcami jakie to z nich pseudo-programistyczne-g*wna.

xVaacum (@AdamGrzegorz) czy widziales kiedys u np. dzikoyska jakies wulgaryzmy skierowane do innych z racji krytyki? To jest czlowiek z kultura, a ty rzucasz wulgaryzmami we wszystkich co wystawia o Tobie negatywna opinie. Jak traktujesz innych z szacunkiem to inni beda Ciebie tez traktowac z szacunkiem. Moim zdaniem zjechales sobie reputacje na maxa, a z odbudowaniem jest ciezko.

Karolek niezle dowalil z Gotofinalem lajkiem dla nich nie pogardze :).

Opublikowano

Chciałem zacząć Ci wytykać krzaczki w Twoim zajebistym kodzie, ale @GotoFinal był pierwszy. A już miałem otwarte 15 zakładek z Twoim githubem i przygotowane do wklejania! :c

Sam defacto lepszy nie jesteś. Ile razy pamiętam, jak to się wyzywałeś z nim czy z kimś innym, że jest pierdolonym grubasem. Zdystansuj się sam do siebie ziomeczku ;3

Wiesz co?

Nie zniżam się do tego poziomu co napisałeś. Więc raczej pomyliłeś się co do mnie. Ewentualnie usłyszałeś od kogoś 2 słowa, od kogoś 2 inne i tak sie skleiła cała historyjka.

Hmm, widze panowie ze sami jestescie tutaj najlepszymi programistami, proponuje wiec abyscie wspolnie napisali jakis projekt, a tym razem to xVacuum bedzie sie wpierdalał i 24/7 starał doszukać minimalnych błędów z czystej zazdrosci albo wścibskości. Tak to jest, napisał mi przed chwilą xVacuum że porzuca qEssentials razem z teamem, ponieważ po prostu się nie da, tutejsza społeczność ma zbyt maly poziom, potrafi jedynie pluć, szczekać i wytykiwać malutkie błędy, podczas gdy jak zwykle umykają im ich własne, a pseudo programiści im potakują (np ten like od Kamilkime :x).

Nie wiem czy ty chłopcze wiesz co ten wyraz oznacza.

@topic

xyz

Nie wiesz jak działa CP to się k***a nie udzielaj

Tak wiem co ten wyraz oznacza i specjalnie zostało ono użyte.

Mylisz się. Ponieważ on tam otwiera połączenie i jeżeli statement wywali błąd w takim razie połączenie nie zamyka się.

de facto połączenie mysql'a zamyka się automatycznie po paru minutach nie używania.

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

Wiesz co?

Nie zniżam się do tego poziomu co napisałeś. Więc raczej pomyliłeś się co do mnie. Ewentualnie usłyszałeś od kogoś 2 słowa, od kogoś 2 inne i tak sie skleiła cała historyjka.

Tak wiem co ten wyraz oznacza i specjalnie zostało ono użyte.

Mylisz się. Ponieważ on tam otwiera połączenie i jeżeli statement wywali błąd w takim razie połączenie nie zamyka się.

de facto połączenie mysql'a zamyka się automatycznie po paru minutach nie używania.

Nie chodzi tylko o wyzywanie. Sam też nie reprezentujesz jakiegoś potężnego poziomu jeśli chodzi o Jave, a tym bardziej Twoje marne backdoory ukazują Cię jako gówno, a nie programistę. :]

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@AdamGrzegorz Uważasz że skript to gówno. Ale przyznaj się kiedyś też pisałeś i uważałeś że skript to najlepszy plugin na świecie!

­

­

Jeśli ktoś poszukuję budowniczego lub programisty bukkitapi to proszę pisać na skype, gg lub pw.­

Opublikowano

O c**j xD. Typ się pyta o sławnych programistów a wyszła z tego drama XDDD.

@Topic.

neksi

Opublikowano

Nie chodzi tylko o wyzywanie. Sam też nie reprezentujesz jakiegoś potężnego poziomu jeśli chodzi o Jave, a tym bardziej Twoje marne backdoory ukazują Cię jako gówno, a nie programistę. :]

Po pierwsze, w moim pluginie, który został udostępniony w internecie przeze mnie i z mojej woli nie było żadnego backdoor'a.

Szukasz bezsensownego argumentu, aby mnie upokorzyć :3

Mój poziom w Javie znasz tylko ze skype, gdzie pytałem się ciebie o różne funkcje, aby sprawdzić twój poziom w Javie co nie odzwierciedlało mojego.

@AdamGrzegorz Uważasz że skript to gówno. Ale przyznaj się kiedyś też pisałeś i uważałeś że skript to najlepszy plugin na świecie!

­

Skript jest jednym z lepiej napisanych pluginów

Opublikowano

#offtopalert

Po pierwsze, w moim pluginie, który został udostępniony w internecie przeze mnie i z mojej woli nie było żadnego backdoor'a.

Mój poziom w Javie znasz tylko ze skype, gdzie pytałem się ciebie o różne funkcje, aby sprawdzić twój poziom w Javie co nie odzwierciedlało mojego.

Nie żebym się wtrącał czy coś, ale..

To zdanie pokazuje ile wiesz o Javie.

W Javie nie ma czegoś takiego jak funkcja, są jedynie metody.

uu wymądrza się buuuuu tak nie wolno, to przecież forum!!!!

Nowicjusz
Opublikowano

twoj poziom??? kazdy plugin ktory pokazales byl sklejka 20 innych 

@top

md_5

sk89q

Opublikowano

#offtopalert

Nie żebym się wtrącał czy coś, ale..

To zdanie pokazuje ile wiesz o Javie.

W Javie nie ma czegoś takiego jak funkcja, są jedynie metody.

uu wymądrza się buuuuu tak nie wolno, to przecież forum!!!!

To co powiedziałeś to największa głupota jaką kiedykolwiek słyszałem.

W Javie statystyczne metody traktowane są jako funkcje.

W Najnowszej wersji Javy (czyt. 8) została dodana możliwość przekazywania tych statycznych metod (czyt. funkcji) innym funkcjom.

Tak więc podsumowując twoją wypowiedź. Funkcje w javie pojawiły się spod ziemi (czyt. z dupy).

twoj poziom??? kazdy plugin ktory pokazales byl sklejka 20 innych 

@top

md_5

sk89q

@topic sk89q nie robi pluginów pod duże serwery.

Opublikowano

J**IERDOLE ja chce konkrety, trudno nie napisac samemu sobie pluginu....

KONKRET - rzecz konkretna; sprecyzowane pojęcie, odpowiadające rzeczy realnej, istniejącej w rzeczywistości

podaje przyklad wam debile np. mc.sk**.net / cubixmeister 

mchc.pl / kyku

a np. taki myhard co ? ja nie wiem i chce wiedziec...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngqaskai Może trochę kultury...
Chcesz wiedzieć? To idź popytaj na tych serwerach, może ci powiedzą...

Opublikowano

­Z tym, że na x pluginy pisze cubix się nie zgodzę bo nie pisze sam cubix tylko cała ekipa skafa, która ma pojęcie o pisaniu pluginów...

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...