Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czat wartość golda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem po zwiększeniu Golda jak Selam np. 30 sztabek po 500kk na raz poprzez kliknięcie yangi dostaje odpowiedzią ilośc ale na czacie pisze zła wartość golda.. wie ktos co jeszcze powinienem zmienić ?

3b7e62996f54e45fee946d375f73c302.png

sygna.png

Opublikowano

Mam problem po zwiększeniu Golda jak Selam np. 30 sztabek po 500kk na raz poprzez kliknięcie yangi dostaje odpowiedzią ilośc ale na czacie pisze zła wartość golda.. wie ktos co jeszcze powinienem zmienić ?

drogą dedukcji interesuję mnie co Ty chcesz zmienić? słowo "otrzymałeś" czy "- (minusa)"+jak otrzymujesz na -YANGI to Ci odejmuje czy dodaje,jak odejmuje to w quescie cos jest albo w item_proto +item proto clientowe ;) 

Opublikowano

­

sygna.png

Opublikowano

dobra mój błąd,zwracam honor-jedyne czym moge sie wytlumaczyc to to iż 23 była :l 
dobra wiec  ogarnij wpisy w item_proto clientowym i item_proto navi bo obstawiam że tam się wkradł błąd cena sprzedaży albo cuś ;> 

Opublikowano

dobra mój błąd,zwracam honor-jedyne czym moge sie wytlumaczyc to to iż 23 była :l 

dobra wiec  ogarnij wpisy w item_proto clientowym i item_proto navi bo obstawiam że tam się wkradł błąd cena sprzedaży albo cuś ;> 

Prosze nie udzielaj sie juz w temacie...

­

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...