Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandora czy Elite?

Cziter03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pandorze nie opłaca się już zaczynać. Niby licznik pokazuje te 800 graczy , ale on zawsze był podkręcony :p Każdy starszy gracz ma tam 500 setów eq i wydać 1kkkk na jakiś itemek to nie problem , więc bez wydania kasy ( 100kkk - 10zł ) raczej za dużo nie zrobisz a graczy już powoli ubywa i serwer chyli się ku upadkowi. Jeszcze jeżeli masz zamiar grac bez botów/hacków itp. to nawet nie zaczynaj. Tam 90% jak nie więcej ma wszystkie boty jakie tylko są na MPCforum. Admin od paru ładnych lat nie był na serwerze i prawdopodobnie już go nie będzie...

Co to elite to nie grałem.

Opublikowano

Który serwer lepszy, podajcie + i -, bo mam zamiar na którymś zacząć zagrać ;).

Pandora to wylęgarnia niczym dzięcięcy mordor :D A Elite max 500 graczy wyciąga.

...................\/...................

Opublikowano

Pandora to wylęgarnia niczym dzięcięcy mordor :D A Elite max 500 graczy wyciąga.

z czego oba serwery tej samej administracji, wiec co za roznica

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

szukam tylko jakiegoś fajnego serwera na wojenki, bez zbędnych setów, a nie chcę nowych serwerów, bo 2 miesiące postoją i padają ;) btw. nie chce Virtuala ;/ 

imetin_logo.png

Opublikowano

Moim zdaniem serwer pod wojenki jakby był najlepszy to promt2 ,ale on już padł :/ Jedyny serwer który się trzyma to Pandorka , zagraj tam dobry serwer , dużo wojen :) Znajdź ogarniętą gildię i oni ci pomoga z eq.

8vqd93.jpg
Gg: 53702137

Opublikowano

Na pandorze nie opłaca się już zaczynać. Niby licznik pokazuje te 800 graczy , ale on zawsze był podkręcony :P Każdy starszy gracz ma tam 500 setów eq i wydać 1kkkk na jakiś itemek to nie problem , więc bez wydania kasy ( 100kkk - 10zł ) raczej za dużo nie zrobisz a graczy już powoli ubywa i serwer chyli się ku upadkowi. Jeszcze jeżeli masz zamiar grac bez botów/hacków itp. to nawet nie zaczynaj. Tam 90% jak nie więcej ma wszystkie boty jakie tylko są na MPCforum. Admin od paru ładnych lat nie był na serwerze i prawdopodobnie już go nie będzie...

Co to elite to nie grałem.

Licznik podkręcony o 350 graczy ;P

­

sygna.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz zaczynać zupełnie od początku to nie wiem czy jest sens na Pandorze nie grałem , ale w Elite mam dwa konta po 250 lvl (Sure BM , i Szaman Smok) są to postacie które były zalozone praktycznie od początku istnienia Elitke ... na początku był tylko set smoka , każdy miał na full abs ... potem dodali eq diamentowe + new mapy ..  i teraz żeby ulepszyć z eq smoka na diamentowe potrzebne są szpony i księgi smoka dropią ze smoka w V3 i z Minotaura w Smoczej Dolinie ... od razu sobie Minka daruj bo obstawiają go top gildie :) SMoka ciężko ubić zależy kim chcesz grać , trzeba zrobić dobre eq pod niego które nie jest tanie a zrobienie 6/7 bonu 50 wartości ataku i 10 na potwory jest trudne , tym bardziej że na serwerze jest 5/10 bon na klasy . Kilka miesięcy temu było jeszcze możliwe ulepeszanie eq diamentowego w DT (spali albo nie spali :D ) teraz jest to zablokowane smocze księgi i szpony chodzą +/- 20 kkk (teraz dokładnie nie wiem ale w każdym bądź razie coś koło tego) . Podsumuwując Elite jest serwerem dla starych graczy podejrzewam , że Pandora to samo ;) więc zastanów się czy warto tam grać :)

Opublikowano

Elite jest lepsze mniej dzieciarni....

Może faktycznie elite wyciąga max 500 luda ale klimat jest taki że chętnie chce się zostać.

Jeśli chcesz mieć z kims na elite pograć napisz na PW

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...