Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW]Witam powrót/pomoc?

Faydee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem po baaardzo długiej przerwie wrócić do cod'a 4. Tutaj zaczynają się schody, wiem już, że pb nie wspiera cod'a 4 ściągnąłem jakieś fix'y teraz mam chyba pb wersję 2.7 i kiedy chcę zrobić update to mi wywala jakiś błąd. No ale ogólnie cod pojawił się wreszcie na liście gier. Ale kiedy wbijam na serwer wyskakuję mi komunikat, że klucz jest aktualnie używany czy coś takiego. Z tego co widzę ludzie grają na prywatnych serwerach, także chciałbym dołączyć. Pomoże mi to ktoś ogarnąć? W ogóle macie jakiegoś ts'a na którego taki random jak ja mógłby wbić?

Opublikowano

Pewnie masz nieoryginalnego keya. Poszukaj serwerów na gametracku. Od siebie polecam Universal Alliance(Niemcy), mają dużo serwerów.

Opublikowano

No mam nieoryginalny klucz, chciałem właśnie pograć na priv serwerze. A dokładniej na Poland HC S&D Zabijaka. Czyli mogę usunąć cały folder pb?

Opublikowano

No mam nieoryginalny klucz, chciałem właśnie pograć na priv serwerze. A dokładniej na Poland HC S&D Zabijaka. Czyli mogę usunąć cały folder pb?

Nie musisz xD. Więc szukaj serwerów cracked.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...