Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Surahack

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem, wczoraj jak to robiłem i sprawdzałem działało normalnie.

Chodzi mu o to, że tak jak w przypadku wojownika po każdym 1 hicie z np. bojowca 2-reką jest tak jakby taka chwila przerwy i w ten czas wchodzi 5-6x dmg a na surhacku walisz cały czas i wchodzi 2-3 razy bo już leci kolejny hit.

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobrze działa. Polecam

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

działa z*********e, lecz wywala przy większej ilości mobów i to może byc problemem podczas robienia dungów. spotykam się z tym już nie pierwszy raz jeśli chodzi o różnego typu dmg :v
popieram mysli poprzedników. widziałam niedawno dmg na woja podczas którego facet wykonywał 2 zamachania mieczem, a hity były x10 (po 5 na 1 cios) i to według mnie lepszy pomysł jeśli chodzi o różnego typu dropienie w postaci metków czy bossów(do expa nie wnikam)

Opublikowano

działa z*********e, lecz wywala przy większej ilości mobów i to może byc problemem podczas robienia dungów. spotykam się z tym już nie pierwszy raz jeśli chodzi o różnego typu dmg :v

popieram mysli poprzedników. widziałam niedawno dmg na woja podczas którego facet wykonywał 2 zamachania mieczem, a hity były x10 (po 5 na 1 cios) i to według mnie lepszy pomysł jeśli chodzi o różnego typu dropienie w postaci metków czy bossów(do expa nie wnikam)

Nie ma szasn wywalić, brałem takie spoty na tym, że Ci się nie śniło i nie miałem ani razu kicka. Może to wina twojego komputera/internetu.

Opublikowano

Chodzi mu o to, że tak jak w przypadku wojownika po każdym 1 hicie z np. bojowca 2-reką jest tak jakby taka chwila przerwy i w ten czas wchodzi 5-6x dmg a na surhacku walisz cały czas i wchodzi 2-3 razy bo już leci kolejny hit.

Dokładnie o to mi chodzi, czy zrobisz coś z tym ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Kocham cie *.*

Juz sprawdzam terios.

OPe ku*wa ! :D

Arianea zadziała?

potwierdzam działa z*********e ! Piwo dla Ciebie :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Dziala to na zasadzie WariorHacka? Inny gracz widzi jak bysmy uderzali mieczem czy dziala to tak jak inne czitki ze my zadajemy dmg x10 ale nie machamy mieczem?

Opublikowano

Dziala to na zasadzie WariorHacka? Inny gracz widzi jak bysmy uderzali mieczem czy dziala to tak jak inne czitki ze my zadajemy dmg x10 ale nie machamy mieczem?

Jak warriorhack

Opublikowano

Inny gracz widzi jak normalnie bijesz i odpychasz moby, a tak naprawdę nie odpychasz mobów i bijesz x7

Opublikowano

Pięknie działa ale dziwnie wygląda attack jedno combo i taki stop i kolejne. Ale leci +

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tutaj musze sie zgodzić z Jamnik.

Na vestris to jest porażka jak weźmiemy duży spot moobow to ledwo co dmg zadaj może 0,5 dmg w 1 hicie. Ten cheat dobrze działa na one target. Exile dasz rade cos z tym zrobić? Żeby dzialalo ladnie jak ninja hack albo Warrior hack bo teraz nawet nie opłaca sie tego używać bo szybciej bije sie bez tego ;P

Opublikowano

coo to robi xD  o.O  o.O  o.O  -.-  -.-  -.-  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  <3  <3  <3

Opublikowano

Jest troche lipa jak sie bije coś dłużej np metka lub bosa bo nie wchodzi dmg za bardzo dopiero wtedy gdy wyjdzie resp z metina albo do bosa sie przywoła spota :C Spróbuj cos wykombinować z tym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...