Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byście chcieli zmienić na EliteMT2

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie, od jakiegoś czasu pracuje nad serwerem etahnamt2. 

Wielu z was na pewno mile wspomina serwer z dawnych czasów gdy maksymalnym poziomem był (180)­.

My postaraliśmy się odwzorować ten serwer i nie mamy nic wspólnego z administracja serwera ethana.eu 

Planowany start serwera jest na 28.06.2015  i pytanie do was co byście chcieli zmienić na tym serwerze jesli ktoś go pamięta. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Na pewno powiększyć exp od 190+ lv bo strasznie się expilo i jakieś nowe mapki i dungi <3

Serwerek Był z*******y i czekam na reaktywacje

Opublikowano

Ty wczesniej byłeś właścicielem tego serwera czy robisz poprostu serwer na wzor ethany?

Na wzór ethany w sumie już wszystko jest zmienione + dodane, to czego graczom brakowało na tamtym serwerze za starych czasów,  

Nowe kostiumy mapy moby fryzury, questy itd 

­

Opublikowano

Na pewno powiększyć exp od 190+ lv bo strasznie się expilo i jakieś nowe mapki i dungi <3

Moze i byl dobry aale na starym game napewno by  tych czasach nie wypalił

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Maksymalny poziom, to 180 + już dodałem sety do 240 poziomu więc zrobienie po starcie update zajmie  chwilke :)

Opublikowano

Maksymalny poziom, to 180 + już dodałem sety do 240 poziomu więc zrobienie po starcie update zajmie  chwilke :)

A pliki sam robisz czy posiadasz pliki ethany?

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

A pliki sam robisz czy posiadasz pliki ethany?

posiadałem podstawę ethany resztę trzeba było robić samemu.  

­

Opublikowano

posiadałem podstawę ethany resztę trzeba było robić samemu.  

­

Serwer dobry byl i dlugo stal ale watpie zeby udalo ci sie odtworzyc prawdziwa ethane

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Serwer dobry byl i dlugo stal ale watpie zeby udalo ci sie odtworzyc prawdziwa ethane

Okaże się 27/28 czerwca 

Czekam na więcej wypowiedzi :) 

­

Opublikowano

Co bym chciał zmienić? Jeśli wy stawiacie ten serwer to administrację.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Co bym chciał zmienić? Jeśli wy stawiacie ten serwer to administrację.

To niestety mam dla Ciebie złe informacje bo administracja nie zostanie zmieniona.  I jest w niej tylko 1 osoba :) 

­

Opublikowano

To niestety mam dla Ciebie złe informacje bo administracja nie zostanie zmieniona.  I jest w niej tylko 1 osoba :)

­

Oczywiście człowiek który kompletnie nic nie potrafi izumi.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Lisek napisał że jedna osoba w teamie, więc raczej tylko on jest :) Ja bym dodał coś co rozmaici grę na serwerze polowanie  autorskiego bardzo skomplikowanego bardzo rozmaiconego , bardzo. Do tego biolog i żeby za długo się nie expiło , lecz zdobyć eq to kwestia mieś  - dwu
:)

8vqd93.jpg
Gg: 53702137

Opublikowano

Oczywiście człowiek który kompletnie nic nie potrafi izumi.

Żeby przynajmniej część osób potrafiła na tym forum co ja, to by serwery stały po pół roku minimum.  

Może nie udostępniam nic na mpc z metin2 dev i się pod tym nie podpisuje ( ahh te sklepy offline) które zostały skopiowane z błędem ;d 

Ja gwarantuje stabilność i zainteresowanie administracji w serwer. 

Dziękuje za opinie noname miło, że mnie znasz ;) 

Lisek napisał że jedna osoba w teamie, więc raczej tylko on jest :) Ja bym dodał coś co rozmaici grę na serwerze polowanie  autorskiego bardzo skomplikowanego bardzo rozmaiconego , bardzo. Do tego biolog i żeby za długo się nie expiło , lecz zdobyć eq to kwestia mieś  - dwu

:)

A masz jakiś ciekawy pomysł bardzo chętnie coś wprowadzę na serwer (pw) 

Exp leci bardzo dobrze do danego poziomu, a ekwipunek się dropi ( zbr +9) itd) z dungów do 100 poziomu. 

Dziękuje za odpowiedź :)

­

Opublikowano

Jedna osoba w administracji? Nie jest to troszkę za malo?

Później będzie jeszcze jeden zaufany gm więc spokojnie wystarczy :)

­

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie wie , co to game 2089 = Mniej możliwości na source ,nie będzie 4 stron eq , sklepów offline , systemu gildii itd.

Będzie prawdopodobnie stary serwer na których lubię grać najbardziej <3

8vqd93.jpg
Gg: 53702137

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie wie , co to game 2089 = Mniej możliwości na source ,nie będzie 4 stron eq , sklepów offline , systemu gildii itd.

Będzie prawdopodobnie stary serwer na których lubię grać najbardziej <3

+ Dużo się pojawi z tego co mi wypisałeś na pw bardzo dziekuje za podpowiedź :) 

­

• 1 rok później...
Opublikowano

Sama Ethana była fajnym serwerem, stała długo i wgl, sama reaktywacja tego nie jest złym pomysłem. Tylko że bez source nie masz co startować w 2k89 jest za dużo dziur, których nie poprawisz bez diffów i libów, których zapewne sam napisać nie umiesz, więc przenieś się na source. Nie musisz dodawać żadnych gówien do niego ale zawsze to lepiej pracować na otwartym kodzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...