Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do 500zł.

TheJeron78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm, jescze jedno pytanie trochę z innej beczki. Bo mam 12gb ramu(8gb 1600 i 4gb 1333). Jeśli sprzedam te 4gb to nowa kartę będe miał znacznie szybciej,a jeśli nie sprzedam tego ramu, to będę jeszcze musiał troche poczekac. Opłaca się takie coś? Ucierpia na tym gry ?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Hmmm, jescze jedno pytanie trochę z innej beczki. Bo mam 12gb ramu(8gb 1600 i 4gb 1333). Jeśli sprzedam te 4gb to nowa kartę będe miał znacznie szybciej,a jeśli nie sprzedam tego ramu, to będę jeszcze musiał troche poczekac. Opłaca się takie coś? Ucierpia na tym gry ?

Zależy, co oprócz gier masz uruchomione. 

Jeśli tylko jeden tytuł, to absolutnie na tym nie ucierpią. 

Opublikowano

np. takie Smite(dość wymagający) + Open Brodcaster Software i ew. jakaś muzyczka(niekoniecznie z przeglądarki). 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Hmmm, jescze jedno pytanie trochę z innej beczki. Bo mam 12gb ramu(8gb 1600 i 4gb 1333). Jeśli sprzedam te 4gb to nowa kartę będe miał znacznie szybciej,a jeśli nie sprzedam tego ramu, to będę jeszcze musiał troche poczekac. Opłaca się takie coś? Ucierpia na tym N

Nie ucierpią na tym gry, no i te 8gb ramu będzie mogło pracować z pełną szybkością (1600mhz)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

sprzedaj, bo te 4gb spowalnia ci te 8gb ram do 1333MHz...

Szukaj R9 270x (za 460zł bym ostatnio, bardzo fajna okazja) ;)­

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

sprzedaj, bo te 4gb spowalnia ci te 8gb ram do 1333MHz...

Szukaj R9 270x (za 460zł bym ostatnio, bardzo fajna okazja) ;)­

no i co z tego ze spowalnia skoro sb ma kontroler ddr3 1333 mhz?

­

Opublikowano

Ostatnio zaczałem sie nawet zastanawiać nad Gtx 660TI. Co sądzicie? 

8can.png

Opublikowano

korzystam z*******a karta ;)

coś więcej? :P

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...