Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Log przy włączeniu Santerii

sitari525i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem client Santerii już z fb, ze strony i ciągle to samo. Gdy chce uruchomić metina, wyskakuje mi log... Wrzucałem łatki, wyłączałem antywirusa i ciągle to samo... W załączniku wrzucam ss loga. Z góry dzięki za pomoc.

post-543822-0-13113800-1434561668_thumb.png

Opublikowano

Witam. Pobrałem client Santerii już z fb, ze strony i ciągle to samo. Gdy chce uruchomić metina, wyskakuje mi log... Wrzucałem łatki, wyłączałem antywirusa i ciągle to samo... W załączniku wrzucam ss loga. Z góry dzięki za pomoc.

Ile waży twój client przed i po rozpakowaniu? Też pobierałem clienta ze strony i wszystko mi działało.

Opublikowano

Z tego loga wyczytać można że są błędy w paru plikach masz tam podane w jakich i w których liniach. Edytowałeś coś czy jak ?

Opublikowano

Z tego loga wyczytać można że są błędy w paru plikach masz tam podane w jakich i w których liniach. Edytowałeś coś czy jak ?

nic nie edytowałem... świeżo po rozpakowaniu.

Opublikowano

Może client się źle pobrał

Clienta pobierałem kilka razy. Byłem u kolegi i na peda wrzucał mi spakowaną Santerie i to samo... Nie wiem czy to od tego zależy, ale jak chce wyszukać folderu AppData, to nie moge, a w tym logu coś o tym jest. Jak myślicie?

Opublikowano

1. Usuń pliki .epk i .epx(przez które wyskakują błędy) z folderu pack w cliencie np.root na podanym wyżej przykładzie, potem spatchuj clienta.
2. Zainstaluj grę na innym dysku.
3. Uruchom jako administrator oraz ze zgodnością z Windows XP SP3
4. Pobierz na nowo clienta/patcher.
201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

1. Usuń pliki .epk i .epx(przez które wyskakują błędy) z folderu pack w cliencie np.root na podanym wyżej przykładzie, potem spatchuj clienta.
2. Zainstaluj grę na innym dysku.
3. Uruchom jako administrator oraz ze zgodnością z Windows XP SP3
4. Pobierz na nowo clienta/patcher.

Niestety nic z tego nie pomogło :/

Opublikowano

Czy ktoś jest w stanie pomóc? Mam ten sam problem, zrobiłem dosłownie wszystko, poaktualizowałem prawie każdy sterwonik, pobrałem clienta z 4 razy , potem z innego hostingu, powyłączałem zapory, antywirusa. Nic

Opublikowano

Czy ktoś jest w stanie pomóc? Mam ten sam problem, zrobiłem dosłownie wszystko, poaktualizowałem prawie każdy sterwonik, pobrałem clienta z 4 razy , potem z innego hostingu, powyłączałem zapory, antywirusa. Nic

Antywirus & zapora ooffffff.

Opublikowano

Niech ktoś, kto ma działającego klienta rzuci mu pliki root.eix/epk z pack ;) Ja nie posiadam więc nie dam :)

Jak nie zadziała to dajcie mu folder "lib".

Opublikowano

Administracja musi coś z tym zrobić :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Lol, padłem jak ktoś tu napisał o antywirusie xDD

usuń z %appdata% folder Santeria i tyle. (chyba że w skrypcie jest inny folder niż santeria ale raczej tak jak z ascarialem)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

kolego up pisał że nie może znaleźć owego folderu -.-

Clienta pobierałem kilka razy. Byłem u kolegi i na peda wrzucał mi spakowaną Santerie i to samo... Nie wiem czy to od tego zależy, ale jak chce wyszukać folderu AppData, to nie moge, a w tym logu coś o tym jest. Jak myślicie?

Opublikowano

Może zaczne tak, wydaje mi się że tu chodzi bardziej o komputer i błąd który blokuje odpalenie tego metina ale może ktoś już się z tym spotkał i potrafi to naprawić bo podmiana plików, wyłączanie antywirusa, zapor nic nie daje, ściaganie jeszcze raz, z innym hostingiem tak samo nie przynosi efektu. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...