Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moja pierwsza mapa

gromrob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ciebie ktoś do tematu zapraszal? Nie jesteś na naszym poziomie to sie nie wypowiadaj xD

Jak coś to mi na pw napisz jeśli nie chcesz tego pisać na publiku.

0LsM05U.png

Opublikowano

A ciebie ktoś do tematu zapraszal? Nie jesteś na naszym poziomie to sie nie wypowiadaj xD

To ty nie jesteś na poziomie wraz ze swoim dzielnym walczącym rycerzem, z teamem Atreyi miałem przez kilka msc konflikt ale z nimi bynajmniej rozmowy były na poziomie a wy wgl. nie wiecie co piszecie, piszecie tylko to co wpadnie wam do głowy, nawet nie potraficie przyjąć do siebie normalnej opinii. 

Dołączam się do pytania Naida :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jak coś to mi na pw napisz jeśli nie chcesz tego pisać na publiku.

Moze z zodim i jestemy pojebani ale umiemy chociaz postawic stabilnie serwer zeby ch nie padaly od jakis dungeonow jak to bylo w przypadku MPCforum jesli sie nie myle

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

To ty nie jesteś na poziomie wraz ze swoim dzielnym walczącym rycerzem, z teamem Atreyi miałem przez kilka msc konflikt ale z nimi bynajmniej rozmowy były na poziomie a wy wgl. nie wiecie co piszecie, piszecie tylko to co wpadnie wam do głowy, nawet nie potraficie przyjąć do siebie normalnej opinii. 

Dołączam się do pytania Naida :D

O nie xD

6_355_0_wazelina(1).jpg

Człowieku jaki poziom ty reprezentujesz xD

Siedzisz tylko jak taka Basia w sklepiku i lajkujesz posty przed monitorem, twój murzyn tyra z mapkami, fakt nie idzie mu to najlepiej ale coś robi.

Na wazelinie reklamy nie zrobisz xD

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

O nie xD

6_355_0_wazelina(1).jpg

Człowieku jaki poziom ty reprezentujesz xD

Siedzisz tylko jak taka Basia w sklepiku i lajkujesz posty przed monitorem, twój murzyn tyra z mapkami, fakt nie idzie mu to najlepiej ale coś robi.

Na wazelinie reklamy nie zrobisz xD

Idź obejrzyj tutorial robienia map na początek a kiziorowi polecam tutorial na zrobienie sf.

@down, idź kup kolejne pliki.

Koncze z wami dyskusje.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Idź obejrzyj tutorial robienia map na początek a kiziorowi polecam tutorial na zrobienie sf.

A ja koledze moge zalecić maśc na ból dupy. Ty to thorin jedyne co umiesz to sie wymadrzac a i tak nic soba nie reprezentujesz bo twoje serwery koncza zawsze tak samo

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Ładnie rozpierdalacie temat chłopakowi, na prawdę jesteście przesympatyczni.

~ Udana mapa jak na mój gust  :)

#rein

Opublikowano

Idź obejrzyj tutorial robienia map na początek.

Może mi jeszcze powiesz że twój tutorial  <3

Zadam Ci pytanie, od czego ty jesteś w tym teamie xD po za regenami bo to już wiem xD

Ładnie rozpierdalacie temat chłopakowi, na prawdę jesteście przesympatyczni.

~ Udana mapa jak na mój gust  :)

Masz racje szkoda tutaj typa na takich lamusów.

Mapa naprawdę ciekawa i nic w niej nie zmieniaj, masz fajny styl i oby tak dalej.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Kto to mówi xD Tworzysz parkingi pod aldika i ty wypowiadasz się na temat obiektów xD

gromrob Mapa świetna i nic w niej nie zmieniaj.

Na tym forum zawsze Ci powiedzą zrób to zrób tam to, żeby mądrzyć się jak świnia o diecie.

Mapa wygląda o wiele lepiej niż 63453+ map od daimao, który napierd...  w ilość, a nie w jakość.

Masz fajny styl i tego się trzymaj, chętnie zobaczę pozostałe twoje mapki.

Powodzenia.

...ale ty człowieku jesteś [wstaw słowo].

Co innego jak wy zajebiści znawcy prowadzicie sobie wojnę z tymi drugimi znawcami pisząc na siebie jakieś durnoty bo nie macie nic bardziej kreatywnego do robienia. A co innego jak ktoś mu napiszę  nad czym może popracować by ulepszyć swoją mapę lub na co może mieć oko w przyszłości żeby nie popełniać tych samych błędów.

Przestańcie robić marne szopki i zaśmiecać to forum.

Opublikowano

Połowa tematu to offtopic, więc pomimo, że w dziale nabijanie postów jest wyłączone zostałem zmuszony do nadania wysokich kar.

Proszę o zaprzestanie, spory na PW.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...