Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot - każda wersja

Quzera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie coś nie chce się patchować, gdy wszystk zrobie w okienku Server, są błędy i nie hula.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie, próbowałem to ogarnąć, ale nie jestem w stanie zrobić tego na 10.8, zanim wyszedł pod 10.81 wszystko działało, jak zrobić żeby działał po 10.8 :(

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, sicagam tego xenobota crak  ale pod koniec wyskakuje mi niepowodzenie i nie udaje mi sie sciagnac ? : > prubuje juz 3x ale nie dziala , wie ktos co z tym robic ? : >

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No dobra. No więc tak. Normalny xenobot mi działa w wersji trial. Ale jak korzystam z tego pandoriumx to wyskakuje mi błąd tibii.
Nie wywala mi Xeno ale piszę, że tibia jest niekompatybilna po czym ją wyłącza. Wie jak ktoś temu zaradzić? 

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

na 10.91 tez nie dzial, zrobilem wszystko jak trzeba i da sie zalogowac, ale gdy injectuje to wyskakuje komunikat zeby z updateowac bota itibia lapie crasha.Gdy probuje na najnowszym bocie to nie da sie zalogowac a przy patchu bot lapie crasha ;/

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurdeee . WIdze dużo pozytywów ze działa ale mi coś nie chec wpuscic :/ . Pomocy xD Już wyjaśniam o co Chodzi .

Zrobiłem Wszystko Tak Jak w Insturkci Przechodze do Incjept i Wyskakuje mi XenoBot .

I Pisze w Okienku

[ENG]

Unsupported Xeno Suite version!

Please Update Xeno Suite by downloading it from hhtp://xenobot.net/downloads.setup.msi. ..... Okej Wpisuje to i gówno strona nie działa

If You keep seeing this error . please do a complete uinstall and reinstall (make sure Xenosuite and Tibia Aare Closed durning the Update )

We're very sorry for this !

[PL] Tłumaczenie z Google

Stosujesz Xeno wersji Suite !

Zaktualizuj Xeno Suite , pobierając go z hhtp : //xenobot.net/downloads.setup.msi.

..... Okej Wpisuje to i gówno strona nie działa

Jeśli ciągle widzę ten błąd. zrób kompletny uinstall i ponownie zainstalować (upewnij Xenosuite Tibia Aare Zamknięty Durning Aktualizacja )

Jesteśmy bardzo przykro za to!

Co Zrobic . Chce Akutalnie grac na Tibi . 10.90 ..  Próbowałem na Początku przez klienta wejsc ale tez to miałem . Sciągnołem Clienta Tibi 10.90 i tez to samo :/

Jestem w Kropce nie wiem co robic

Ide w tym czasie szukac po forach o co Chodzi :-)

Kurdeee . WIdze dużo pozytywów ze działa ale mi coś nie chec wpuscic :/ . Pomocy xD Już wyjaśniam o co Chodzi .

Zrobiłem Wszystko Tak Jak w Insturkci Przechodze do Incjept i Wyskakuje mi XenoBot .

I Pisze w Okienku

[ENG]

Unsupported Xeno Suite version!

Please Update Xeno Suite by downloading it from hhtp://xenobot.net/downloads.setup.msi. ..... Okej Wpisuje to i gówno strona nie działa

If You keep seeing this error . please do a complete uinstall and reinstall (make sure Xenosuite and Tibia Aare Closed durning the Update )

We're very sorry for this !

[PL] Tłumaczenie z Google

Stosujesz Xeno wersji Suite !

Zaktualizuj Xeno Suite , pobierając go z hhtp : //xenobot.net/downloads.setup.msi.

..... Okej Wpisuje to i gówno strona nie działa

Jeśli ciągle widzę ten błąd. zrób kompletny uinstall i ponownie zainstalować (upewnij Xenosuite Tibia Aare Zamknięty Durning Aktualizacja )

Jesteśmy bardzo przykro za to!

Co Zrobic . Chce Akutalnie grac na Tibi . 10.90 ..  Próbowałem na Początku przez klienta wejsc ale tez to miałem . Sciągnołem Clienta Tibi 10.90 i tez to samo :/

Jestem w Kropce nie wiem co robic

Ide w tym czasie szukac po forach o co Chodzi :-)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...