Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam do was pytanie o komputer

maciek097pl33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka w poprzednim temacie był motylek jednak go nie chce teraz mi pomózcie jak moge uzbierać 1.000 zł na nowy komputer bo mój to rzęch znaczy jakieś gry na nim chodzą np. cs go ale chciałbym pograć w gta na pc ale nie mam zbyt dobrego kompa i mi nie pójdzie i powiedzie mi czy opłaca sie kupić taki komputer:

Parametry Procesorarrow-10x10.png Dysk twardyarrow-10x10.png Pamięć RAM Karta graficznaarrow-10x10.png Napęd optyczny Rodzaj obudowy

Opublikowano

Miałbyś cokolwiek ze starego pc (dysk lub nagrywarke) czy cały nowy musi być ?

I w cenie 1000 zł chcesz również system ?

Opublikowano

Tak jak mówiłem, z używanych pograsz bezproblemowo w The Foresta jak i w GTA5. Jeżeli masz jeszcze dysk na SATA to już w ogóle z*********e.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

zmienić ponieważ ma małą obudowe i mieści sie jedna karta graficzna i mały procesorarrow-10x10.png dlatego chce zmienić a akurat mój tato w angli jest i by musiał sam go złożyć ale wole kupić nowy żeby działał może być nawet bez systemu to akurat potrafie bo jest proste ale mówie minimalnie 8 gb ram procesor 3.5 karta graficzna 2 cos tego typu możecie mi oczywiście podać linki do tych kart itp to może jak tato przyjedzie to mi złoży i mniej wyjdzie o obudowe ;D srr że bez przecinków

Opublikowano

­Proszę ciebie nie! To co podałeś nie zadziała, czemu ? Bo procesor nie pasuje do tej płyty głównej, więc nawet nie ruszaj tego, bo serio krzywdę sobie sam zrobisz, a to nie ma sensu najmniejszego...

Inna sprawa, chcesz grafikę która ma 2gb, ale po co? Myślisz, że to jak dobra jest grafika zależy od tego ile ma pamięci? To tak jak liczyć, że keczup jest lepszy, jeżeli jest go więcej...

Przy grafice jest ważniejsze taktowanie rdzenia, szyna pamięci i wiele innych...

Podaj do czego ma być komp, ile i za co chcesz dać, bo nie zrozumiałem tego całego bełkotu z ojcem. I napisz co masz ze starego kompa, bo za 1000zł to ja kupuje w przyszłym tygodniu procesor i płytę główną (i to i tak tanio, bo kupuje coś podstawowego, a ty chcesz jeszcze w tej cenie: obudowę, dysk, ram, zasilacz, grafike etc etc.).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

komputer dalej nie bedzie dzialac xp

nie ma zasilacza, a watpie by twoj byl markowy a do chinola nie ma sensu podlaczac bo szkoda

mialo byc 1000, wyszlo 2300 xpppppppppp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...