Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry w Minecraft

Elitarny-RPK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam   jakiś 1 rok temu przestałem grać w minecrafta z powodu z byt wielu leszczy co czitują i gra straciła przez to sens teraz mam ochotę pograć w tą gre jeszcze raz i zwracam się do was z pytaniem czy nadal jest tak dużo tych dzieci co bez hacków nie umieją grać  i czy po takim czasie ta gra sie bardzo zmieniła ? z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam,

thccc.jpg

Opublikowano

Jest ich nadal dużo. Powiem więcej, liczba nie tyle cheaterów, co dzieci, które samą obecnością psują grę, się zwiększyła, a przynajmniej ich % poprzez rezygnację z gier normalnych graczy. Zmian trochę było, nawet dużo :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

To kup premium i graj na mineplexie, o wiele mnie cziterów :)

Poza tym, jak możesz kogoś nazywać dzieckiem, jak nie potrafisz pisać? Cheater'zy byli, są, będą i tak, nic nie da się zrobić obecnie i tak zapewne zostanie.

Opublikowano

Jest ich nadal dużo. Powiem więcej, liczba nie tyle cheaterów, co dzieci, które samą obecnością psują grę, się zwiększyła, a przynajmniej ich % poprzez rezygnację z gier normalnych graczy. Zmian trochę było, nawet dużo :)

Dokładnie. Do tego warto dodać, że cheaterzy i dzieci zawsze będą w tej grze.

A listę launcherów masz w dziale MC bodajże.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Co do dzieciaków, to jest ich jeszcze niemała liczba....

A co do zmian w mc, to trochę się pozmieniało, oczywiście w wielu przypadkach na lepsze 

Opublikowano

mam jeszcze prośbę  napisali byście co sie pozmieniało  nie szczegółowo tylko tak z grubsza xD 

i na jakich typach serwera najlepiej sie gra i czy są jakieś nowe 

ja właśnie pobieram launcher jak ktos ma jakis fajny serwer na oku poprosze o IP na priva 

thccc.jpg

Opublikowano

Minecraftem rządzą osoby poniżej 13 roku życia. Niestety, ale tak jest i nic z tym na ten czas nie da rady zrobić. Najlepiej jest zrobić serwer dla Graczy powyżej 15 roku życia gdzie jest zwykły survival bez cheatów i innych bzdur. Aby się dostać trzeba potwierdzić swój głos na np. TS3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...