Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO E sport kilka pytań

RoZZei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam kilka pytań dotyczące e-sportu(głownie CS:GO)

1. Jakie ogólnie są potrzebne akcesoria żeby wyjechać na jakiś lan?(myszka,klawiatura i sluchawki)

2.Lepiej jest grac na PC czy można na laptopie.

3.Od ilu lat mozna uczestniczyc w takich lanach?

4.Czy ranga MG moze zagrac na takim lanie czy jest jakaś określona ranga w regulaminie

zwi17b.jpg                   NeverBeAlone

Opublikowano

1.Myszka,klawiatura,słuchawki lecz na niektórych lanach musisz zabrać swój komputer.

2.PC

3.To zależy już od organizatora (jakie zasady narzuca)

4.Ranga nie gra, tylko skill + taktyki ogarnięte ;)

Opublikowano

@Sztoss

czyli jak mam team z rangami MG to możemy się na taki łan zapisać

czy jest jakiś lan blisko nowego targu gdzie wpuszczają od 16lat

zwi17b.jpg                   NeverBeAlone

Opublikowano

@Sztoss

czyli jak mam team z rangami MG to możemy się na taki łan zapisać

czy jest jakiś lan blisko nowego targu gdzie wpuszczają od 16lat

Jak pisałem wyżej ranga nie gra ;)

Legenda
Opublikowano

1. Oczywiście, że bierzesz z sobą myszkę, klawiaturę, słuchawki. Jeszcze możecie zabrać ze sobą swoje monitory (120hz+, ale organizatorzy mogą się nie zgodzić)

2. Oczywiście, że PC. Laptop nie ma tutaj szans!

3. Nie problem jest wiek, a reakcja Twoich rodziców jak jesteś młody i będziesz chciał wyjechać

4. Na większość lanów jest kwalifikacja, a nie zapisy, więc nie macie większych szans.

Jeżeli chcecie coś osiągnąć, zrobić coś w kierunku e-sportu to poszukajcie trenera, który ma już drużynę i dogadajcie się z nim. Moja drużyna trenuje pod okiem takiej osoby i powiem tak, że na wszystkie lany na dzień dzisiejszy jedziemy. W ciągu miesiąca z DMG każdy z zespołu awansował do Suprem/Global, jednak dużo wyrzeczeń, dużo spędzonych godzin na ćwiczeniu. Jednak efekty widać i mamy zapewnioną zamkniętą rywalizacje o miejsce w Płońsku gdzie będą top polskie drużyny np. gamers2, inshock, esc.

Osoba, która nas trenuje z ambitnych ludzi zawsze zrobi globale, ponieważ w pod jego skrzydłami znajdują się chyba 4 lub 5 drużyn i najsłabsi posiadają LE+, a zaczynali bodajże mając silvery2 i są to 12/13 latkowie, którzy są z jego miasta i przychodzą na wykłady do jego gaming roomu.

Zamiast brać się za lany sprawdźcie się na turniejach!

http://play.eslgaming.com/counterstrike/csgo/csgo/major/go4csgo-europe/cup-152/?utm_source=go4csgo-europe&utm_medium=leagueMenu&utm_term=NavCompare&utm_content=cup&utm_campaign=NavigationComparison

ZRtR8tK.jpg?1

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Na lanach są kwalifikacje więc jeśli pojedziecie global elity to możecie grać nawet będąc silverami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...