Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - problem z grafiką

Redemption

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam podobną sprawę na moim GTX 970 odpal w opcjach na CPU albo GPU jeśli będzie cały w artefaktach ekran karta do odesłania, moja już leci ;)

Zaraz Ci wrzucę filmik jak u mnie to wygląda

Opublikowano

No i ja mam tak samo, ale żeby już od razu, że karta? Wszystkie gry na niej śmigają aż miło... Wszystkie oprócz metina... A poza tym, to na CPU jest dokładnie tak samo.

Co ciekawe, zauważyłem, że gdy odpalę coś w trybie administratora ( po prostu otworzę jako administrator, wtedy co cały system się zawiesza, wyskakuje okienko i pyta czy chcę otworzyć w trybie administratora tak/nie) i nieważne czy klikne tak/nie to po odzawieszeniu komputera metin2 wraca już niemal całkowicie do normy... Sprawdź to u siebie.

Opublikowano

Ja ogólnie mam zwieszki przy pojawianiu się mobów itd i w Gta V zanikające tekstury, więc obstawiam na kartę. Przeinstaluj u siebie sterowniki, ale nie Tylko z panelu Tylko driver fusionem i rejestr wyczysc. na googlach masz poradnik jak to zrobic

Opublikowano

Ja ogólnie mam zwieszki przy pojawianiu się mobów itd i w Gta V zanikające tekstury, więc obstawiam na kartę. Przeinstaluj u siebie sterowniki, ale nie Tylko z panelu Tylko driver fusionem i rejestr wyczysc. na googlach masz poradnik jak to zrobic

Nie zrozumiałeś mnie.

1.Wejdź w metin2 i zrób tak, żeby były te bugi graficzne.

2. Z otwartym oknem metin2 włącz jakiś program w trybie administracyjnym

3. W tym okienku co ci wyskoczy, czy chcesz wlaczyc w trybie administracyjnym i pozwolic na robienie zmian itp. kliknij NIE

4. Zobacz czy nadal masz bugi w metin2

5. Napisz tutaj ;p

Opublikowano

Nie działa mi takie coś wciąż są bugi jeśli chodzi o esc i zmiane z gpu na cpu mozliwe, ze jest to spowodowane Tym, ze karta na CPU jest oddzielna ja mam intela wbudowanego w CPU wiec moze od tego zalezne ze komputer przelacza karty i sterowniki nie ogarniaja :)

Opublikowano

A więc tak zgaduje że masz na komputerze Wiedźmina 3? Bo u mnie i u znajomego występuje ten sam problem po zainstalowaniu wiedźmina, aby pozbyć się tego błędu musisz odpalić drugiego clijenta/patchera i nagle będzie normalnie do końca, jednak jak od nowa kompa włączysz musisz zrobić to samo, pomaga również włączenie okna itemshopu w grze :) 

Opublikowano

A więc tak zgaduje że masz na komputerze Wiedźmina 3? Bo u mnie i u znajomego występuje ten sam problem po zainstalowaniu wiedźmina, aby pozbyć się tego błędu musisz odpalić drugiego clijenta/patchera i nagle będzie normalnie do końca, jednak jak od nowa kompa włączysz musisz zrobić to samo, pomaga również włączenie okna itemshopu w grze :)

Faktycznie.. Dziwna sprawa.

Nie wiesz, czy odinstalowanie w3 pomaga?

A tak btw. to wydaje mi się, że to nie otworzenie nowego klienta pomaga, tylko otworzenie byle jakiego programu w trybie administratora. Sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...