Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Ban, wykrycie, download

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam parę pytań odnośnie programu L# :

1) Czy grożą bany za używanie , i czy da sie to wykryc? bo nie wiem czy warto odpalać.

2) Skąd pobrać ? czy potrzebne jest zaproszenie ?

Opublikowano

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1426862-how-to-detect-leaguesharp/ gosciu byl znany jako oszust na epvp. Chcesz bezpieczny soft? idź na BoLa, ja oraz @Marcoly używamy tego praktycznie od poczatku(2012) i ani ja ani on perma nie dostalismy, tylko 2tygodnie raz albo dwa.

2. joduska.me, jest potrzebne.

Opublikowano

Siema , mam parę pytań odnośnie programu L# :

1) Czy grożą bany za używanie , i czy da sie to wykryc? bo nie wiem czy warto odpalać.

2) Skąd pobrać ? czy potrzebne jest zaproszenie ?

1. Oczywiście, że grożą bany, ale jeśli używasz z mózgiem (Humanizer, nie bocisz, nie używasz exploitów) to nie dostaniesz

2. Joduska.me, zaproszenie potrzebne od subsrybenta albo od administracji

Opublikowano

dostaniesz bana bo Jodus to szwabska k***a

chujduska.me ale musisz mieć zapro od jakiegoś chujca który siedzi w tym gównie

polecam serdecznie bola 11/10

Opublikowano

Nie ogarniam tego, leciały miliardy acc w styczniu potem w lutym i teraz 11 czerwca, a wy nadal chcecie używać programu, który gwarantuje perm bana? Odradzam jak najbardziej, a najbardziej smutne jest to że ludzie wg. nie uczą się na błędach. (Moja wypowiedź tyczy się tylko pierwszego pytania i nie jest offtopem)

Opublikowano

Nie ogarniam tego, leciały miliardy acc w styczniu potem w lutym i teraz 11 czerwca, a wy nadal chcecie używać programu, który gwarantuje perm bana? Odradzam jak najbardziej, a najbardziej smutne jest to że ludzie wg. nie uczą się na błędach. (Moja wypowiedź tyczy się tylko pierwszego pytania i nie jest offtopem)

sram tymi kontami z platyną

Bol to totalne gówno ostatnio był banwave nie polecam.

Pewnie i tak k***a jesteś pierdolonym cebulakiem więc nikomu Ciebie nie żal

gówno to ty wpierdalasz jak ci ojciec sra do ryja

Opublikowano

Obydwa programy to wykrywalne ścierwo. Zaraz znajdzie się taki pan X, Y, który powie, że jest nie wiadomo kim i gra na tym od 20 lat i jest bez perma.

Kto uwierzy ten uwierzy, dynda mi to.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ostatnio Kupiłem subskrajba, moge ci wysłać inva 

1. Oczywiście, że grożą bany, ale jeśli używasz z mózgiem (Humanizer, nie bocisz, nie używasz exploitów) to nie dostaniesz
2. Joduska.me, zaproszenie potrzebne od subsrybenta albo od administracji

Opublikowano

Ostatnio Kupiłem subskrajba, moge ci wysłać inva 

Dzięki za kupno, jakbyś miał jakieś problemy czy pytania odnośnie L# to możesz do mnie pisać zawsze chętnie pomogę  :P

Opublikowano

Dzięki za kupno, jakbyś miał jakieś problemy czy pytania odnośnie L# to możesz do mnie pisać zawsze chętnie pomogę  :P

ja p******e XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

local supp ale jaki ważny k***a a kasy nie zobaczysz z tego jego zakupu bo twuj krul jodus ja ma xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Obydwa programy to wykrywalne ścierwo. Zaraz znajdzie się taki pan X, Y, który powie, że jest nie wiadomo kim i gra na tym od 20 lat i jest bez perma.

Kto uwierzy ten uwierzy, dynda mi to.

Mózg na pewno masz niewykrywalny, nie da się wykryć czegoś, czego nie ma. Najgorzej w*****a mnie jakiś noname 360™, który zagrał może raz na BoL'u bo się zesrał przy akcji z Nitro jak dostał bana.

zEo7gXV.png

BoL i L# są aktualnie niewykrywalne, BoL nie miał prawdziwego banwave oprócz botowanych kont.

Opublikowano

ja p******e XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

local supp ale jaki ważny k***a a kasy nie zobaczysz z tego jego zakupu bo twuj krul jodus ja ma xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

oki

Opublikowano

Póki nie używasz exploitów, nie dostaniesz bana. Na oficjalnym forum L# czytałem poradnik od Administracji, w jaki­ sposób zminimalizować szanse na bana. Jest to m.in nie rozmawianie o skryptach podczas gry oraz ignorowanie osób, które zarzucają nam cheatowanie. Wniosek z tego taki, że jeśli będziesz używał tego typu programów z głową, nie dostaniesz bana. 

Pobierasz ze strony joduska.me, ale trzeba kupić subskrybenta. Free user może zagrać 2 normale dziennie.

Opublikowano

Póki nie używasz exploitów, nie dostaniesz bana. Na oficjalnym forum L# czytałem poradnik od Administracji, w jaki­ sposób zminimalizować szanse na bana. Jest to m.in nie rozmawianie o skryptach podczas gry oraz ignorowanie osób, które zarzucają nam cheatowanie. Wniosek z tego taki, że jeśli będziesz używał tego typu programów z głową, nie dostaniesz bana. 

Pobierasz ze strony joduska.me, ale trzeba kupić subskrybenta. Free user może zagrać 2 normale dziennie.

ile ten subskrybent kosztuje?

Opublikowano

Mózg na pewno masz niewykrywalny, nie da się wykryć czegoś, czego nie ma. Najgorzej w*****a mnie jakiś noname 360™, który zagrał może raz na BoL'u bo się zesrał przy akcji z Nitro jak dostał bana.

zEo7gXV.png

BoL i L# są aktualnie niewykrywalne, BoL nie miał prawdziwego banwave oprócz botowanych kont.

Nie wiesz ile na czym grałem to zamiast p******** głupoty to pierdolinij się w czoło.

Możliwe, że za Hotfixy dostałem perma  pisałem o tym wcześniej, skoro nie śledziłeś tematu to c**j mnie to obchodzi. Ale najlepiej nabuzować dupę panie name.

#Zamiast ubliżać ludziom możesz ich poprawić, gdy nie mają racji. Po raz kolejny napisze jebnij się w czoło.

## Najbardziej w*****a mnie to jak przyjdzie taki kozak, który wie więcej niż każdy i dzięki temu myśli, że może pisać do ludzi jak do śmieci.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@360™ Jak jest devem bola to raczej wie więcej niż taka pizda jak ty z challengerem na avatarze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pewnie kisisz dupe w brązie a kolegę wybłagałeś, że chcesz taką zajebistą rangę na takim zajebistym(nie) forum XDDDD

leje z was chujki XDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@360™ Jak jest devem bola to raczej wie więcej niż taka pizda jak ty z challengerem na avatarze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pewnie kisisz dupe w brązie a kolegę wybłagałeś, że chcesz taką zajebistą rangę na takim zajebistym(nie) forum XDDDD

leje z was chujki XDDDDDDDDDDDD

Za to ty po wakacjach idź do szkoły bo czytanie ze zrozumieniem kuleje.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pisz nadal z tych jebanych dużych liter w środku zdania XDDDD

Nie k***a moja wina, że on mi likeuje, może uważa moją wypowiedź za stosowną, nie tak jak twoje pizdo.

A teraz zakończyłem rozmowę z Tobą polski przykurwiu.

Opublikowano

1) Tak można go wykryć, Riot zapowiadało falę permów dla osób używających skryptów, była jedna naprawdę.

2) Potrzeba zaproszenie lub możesz się zamiast tego zarejestrować na ich stronie, gdy rejestracja będzie dostępna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...