Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Gameforge

ProZiomek331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko jest problem,bo nie mam metina zainstalowanego a zeby zainstalowac musze miec ten program ... Wszystko zaczeło się od Takeigo programu wgranego w win7 i czysciłem kompa z syfu i teraz steam zadna gra nei działa i z metinem problemy mam, więc nw co robic ZAinstaluje win 8 lub 10 czy cos ;/

Opublikowano

A przypadkiem nie usunąłeś jakiegoś programu typu Microsoft NET. Framework? Albo Microsoft Visual C++? Albo softpack i dlatego Ci przestały chodzić gry?

Opublikowano

@Łu Kasz Wiesz możliwe bo jakims programem pameitam ze kompa czysciłem wszsystko spoko było ale jak na next dzien odpalam tez wszystko spoko tylko foldery były schowane w dysku C niektóre to nei problem i cos błędy mam np na steamie directa najnowszego potrzebuje a mam najnowszy 11 a te programy to ogolnie nie wiem jak zainstalowac, Daj mi linka jak mozesz bo nwm jakie pobierac ;/.

Opublikowano

Komputer ---->

k9y44q.jpg

Albo przywróć system i usuń znów, tylko uważnie.

Czym czyściłeś komputer? Najlepiej CCleaner, polecam.

Nie pogardzę lajkiem za pomoc :p

Opublikowano

Ok zaraz Ci dam te ss`y a jak Ty ss`a wrzuciłes ? bo u mnie 3 mb zajmuje. A kompa czysciłem CCleanerem i takim czyms co jest wbudowane w win7 tam powinienes miec gdzieś u mnie Disk Cleanup się nazywa i to mi zniszczyło mniej więcej kompa ;P.

Opublikowano

Wiecie moze jak sie robi windowsa ?, nigdy się nie zabierałem ludzie przepalają płyty czy coś, da się zainstalować z neta windowsa jakiegos bez tego przepalania płyt itp?.

Opublikowano

Wiecie moze jak sie robi windowsa ?, nigdy się nie zabierałem ludzie przepalają płyty czy coś, da się zainstalować z neta windowsa jakiegos bez tego przepalania płyt itp?.

To już chyba problem na osobny temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...