Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

How to detect LeagueSharp?

0rganner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja p******e, trudne jest dla uzytkownikow tego forum poprzec swoje slowa czym kolwiek? ja napisalem i poparlem filmem a wy sobie pierdolicie o studenciku ktory studiuje prawo w berlinie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, leje z was troche

Ja mam bekę z tego że serio tak dbasz o to żeby udowodnić ludziom swoje "prawdy".Co cI to da?Sądzę że chcesz się dowartościować przez kabel,gratuluje.Serio od 3-4 dni każdemu odpisujesz kto się nie zgadza z tOBĄ?Jakbyś był przynajmniej kimś w realnym życiu to byś miał za przeproszeniem wyjebane w udowadnianie czegokolwiek komukolwiek.Pewnie nie masz roboty, żyjesz na utrzymaniu rodziców to chcesz jakoś się poczuć kimś, gratuluje.Każdy sposób jest dobry jeżeli czujesz że to tOBIE pomaga, ale wiedz że to jest na krótką metę.Po jakimś czasie rodziców nie będzie i albo będziesz zbierał puszki albo wylądujesz na ulicy.

Opublikowano

Ja mam bekę z tego że serio tak dbasz o to żeby udowodnić ludziom swoje "prawdy".Co cI to da?Sądzę że chcesz się dowartościować przez kabel,gratuluje.Serio od 3-4 dni każdemu odpisujesz kto się nie zgadza z tOBĄ?Jakbyś był przynajmniej kimś w realnym życiu to byś miał za przeproszeniem wyjebane w udowadnianie czegokolwiek komukolwiek, pewnie nie masz roboty, żyjesz na utrzymaniu rodziców to chcesz jakoś się poczuć kimś, gratuluje, każdy sposób jest dobry.

http://i.cubeupload.com/IWd5pB.jpg

skonczylem z toba rozmowe w tym momencie, j****y biedaku.

beke mam z twojej rodziny i tego forum, nie banuj zarax jak pisze prawde, jednak ogranicze sie do konczenia z toba rozmowy,elo raka zycze

Opublikowano

http://i.cubeupload.com/IWd5pB.jpg

skonczylem z toba rozmowe w tym momencie, j****y biedaku.

beke mam z twojej rodziny i tego forum, nie banuj zarax jak pisze prawde, jednak ogranicze sie do konczenia z toba rozmowy,elo raka zycze

Dalej nie rozumiesz co napisałem ? :D Okej znalazłeś atencję w internecie, ale czy szacunek, życie realne ?Raczej nie ;p Dalej odpisujesz ludziom na swoje "prawdy" w dodatkowo szybkim tempie."J****y biedaku" nie wiem czemu w ogóle takie rzeczy piszesz, ja nikomu nic nie potrzebuje udowadniać w sieci jak tY, widać zabolały słowa o tym że na rodzicach utrzymaniu dupsko kisisz ;p życzysz raka ?Widać przez sieć czujesz moc najwyższą, pozdrawiam i radzę zająć się życiem realnym niżeli odpisywać każdemu kto nie wierzy w tWOJĄ "prawdę" do 20 min maks, fajne życie :D:D Idę na dwór z dziewczyną bo fajna pogoda, życzę cI żebyś mógł kiedyś bynajmniej coś takiego zrobić, cześć biedo umysłowa :D

Opublikowano

Dang, twoj krul joduska jest za glupi i troche nie rozumiem twojego toku myslenia skoro gosciu nie zna RE to jak ma to zauważyć? jakbyś mi to objaśnił to by było fajnie, btw silent update nie wiem czy jest ci znana taka fraza

SENT METHODS AGAIN, CYA

Silent update? W lolu? Chyba gry Ci się pomyliły :D

Ryjot to nie Valve ani Blizzard, mało co robią, jeśli wprowadzą te Twoje super metody to gratuluję, ale to się nie stanie

Opublikowano

Silent update? W lolu? Chyba gry Ci się pomyliły :D

Ryjot to nie Valve ani Blizzard, mało co robią, jeśli wprowadzą te Twoje super metody to gratuluję, ale to się nie stanie

tak samo mowiliscie w styczniu? chyba w styczniu zanim poszedl banwave na L#

Opublikowano

To NIE BYŁ silent update, wszedł wtedy lepszy anty-cheat (w normalnym patchu), został on niedokładnie ominięty, ale Kortatu z ferajną wyciągneli z tego wnioski i się pozbierali :)

Opublikowano

To NIE BYŁ silent update, wszedł wtedy lepszy anty-cheat (w normalnym patchu), został on niedokładnie ominięty, ale Kortatu z ferajną wyciągneli z tego wnioski i się pozbierali :)

jak mozesz pisac ze wyciagneli wnioski skoro zaden wiekszy ac aktualnie nie wszedl?

modle sie zeby wszedl battleye do lola i wyjebal to gowno zwane l#.

Opublikowano

A o banwavie bola już zapomniałeś? Przecież tydzień temu wiekszosc bolowcow potracila konta c:

Opublikowano

A o banwavie bola już zapomniałeś? Przecież tydzień temu wiekszosc bolowcow potracila konta c:

jakos nikt znajomy konta nie stracil XDDDDDDD

jebane lemingi, na mpc wam napisza ze banwave 100% to juz wiekszosc potracila konta

Opublikowano

kiedy? gram od 3 lat i nigdy nie dostalem bana, marne prowo mpckidzie

po czesci mi placa sztywne 500 euro za sama range mimo ze nic nie robie + jakies 1000 euro z donate takze wyjebane w jakiegos typa z mpc

Uuuuuuuuuuu teraz to rozjebał system.

Opublikowano

Uuuuuuuuuuu teraz to rozjebał system.

no taka prawda, jakis typ hapie morda do mnie a sam pewnie poprawia polski albo historie bo 1 liceum i zal przejebac ;/////

WfZ9KFM.png

Opublikowano

no taka prawda, jakis typ hapie morda do mnie a sam pewnie poprawia polski albo historie bo 1 liceum i zal przejebac ;/////

WfZ9KFM.png

Nie mieszkam w Polsce na szczescie.

Chwalimy sie stanami konta na PayPal? Ok

i9MZmeK.png

Próbujesz sie dowartościować ale coś Ci nie idzie :C

Ale próbuj dalej chętnie poczytam, gl.

Opublikowano

Nie mieszkam w Polsce na szczescie.

Chwalimy sie stanami konta na PayPal? Ok

i9MZmeK.png

Próbujesz sie dowartościować ale coś Ci nie idzie :C

Ale próbuj dalej chętnie poczytam, gl.

po co dales jakis screen z googli pajacu?

Opublikowano

Z google wtf? XDDDDDDDDDD

Screenshota zrobiłem i Ci wstawiłem ty debilu.

ta, zbadaj element przyjebie XDDDDDDDDDDD

a ile mozesz wykorzystac z tego hajsu? 2 euro?

koncze dyskusje z jakims fx przyjebem, elo

Opublikowano

ta, zbadaj element przyjebie XDDDDDDDDDDD

a ile mozesz wykorzystac z tego hajsu? 2 euro?

koncze dyskusje z jakims fx przyjebem, elo

Moj e-penis nie rośnie od chwalenia sie jakimiś groszami na forum tak jak Tobie :)

Zostałeś zoutplayowany biedaku z polski, elo.

Opublikowano

@Fx Padrino Wypierdalaj do Disa krula XDDDDDD

K***a, black member, pewnie laske makinowi czy innemu zrobiłeś za to gówno XDDDDD

"zoutplayowany" to tak się teraz w podstawówce mówi? Dziwi mnie to, że nawet potrafisz nacisnąć "zbadaj element" przypierdolu.

Zapierdalaj tam w tym D1, pewnie k***o wbijałeś go rok bo banłejf był i twoje znajomki bany dostały i smutno ci się zrobiło, że nie masz z kim grać XDDDDDDDDD

Leje z ciebie typie, elo.

Opublikowano

@Fx Padrino Wypierdalaj do Disa krula XDDDDDD

K***a, black member, pewnie laske makinowi czy innemu zrobiłeś za to g****o XDDDDD

"zoutplayowany" to tak się teraz w podstawówce mówi? Dziwi mnie to, że nawet potrafisz nacisnąć "zbadaj element" przypierdolu.

Zapierdalaj tam w tym D1, pewnie k***o wbijałeś go rok bo banłejf był i twoje znajomki bany dostały i smutno ci się zrobiło, że nie masz z kim grać XDDDDDDDDD

Leje z ciebie typie, elo.

i ten kinda przyjeb myśli że ja w polsce mieszkam, no debil

ile on moze miec lat, z 15 bo nikt poważny nie złapie sie na takie prowo XDDD mówi że jestem zoutplayowany a ten screen to miesieczna pensja z bola, a te jego 2700 to pewnie zbadaj element albo roczne kieszonkowe

Opublikowano

Moj e-penis nie rośnie od chwalenia sie jakimiś groszami na forum tak jak Tobie :)

Zostałeś zoutplayowany biedaku z polski, elo.

zoutplayowany polski biedaku, no ale z tego threadu to ty wlasnie jestes tym psem polskim + ten brainonly

btw wrocilem niedawno z dubaju i nawet bym ci jedno zdjecie wrzucil ale bys sie do jutra spuszczał

wrzucilbym ci zdjecie drobnych, biedaku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...