Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Open Beta zapowiedziana

Teski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Zgodnie z zapowiedziami ESTSoft - open beta długo wyczekiwanego MMORPG rusza na samym początku tegorocznych wakacji, czyli 2 lipca!

A Wy na jaką postać się skusicie? ;)

Opublikowano

Czyli można już normalnie pobierać? Bo właśnie przed chwilą weszłam na stronę i wygląda to tak jakby można już normalnie grać.

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

­No i ESTSoft kolejny raz zawiódł. Opublikowali FAQ, w którym można wyczytać, że to serwer NA, i będą mogli na niego wbić wyłącznie osoby z Ameryki, a my musimy czekać. Coraz mniej mam ochotę na tą grę ...

Opublikowano

Wszędzie gram łucznikiem i w Cabal Online FA wymiatal na tym 160 co miałem pamiętam, więc tu też xD

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Fakt jest tylko NA serwer ale każdy z Europy może normalnie grać. Ja zakupiłam już Founder Pack i mam gierkę na kompie. Od poniedziałku zaczynam grę priestem :).

Opublikowano

Nie mogę się doczekać. Serwer będzie dostępny dla normalnych graczy już po północy czy trzeba będzie czekać do określonej godziny?

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...