Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do cs'a

Ljx

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Poszukuje w miarę dobrych, których koszt wyniesie maksymalnie 250zł.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie ma sensu kupować słuchawek za 250zl jeśli nie masz karty dźwiękowej

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

ja kupilem Steelseries Siberia v3 i bez karty dziekowej i jestem zadowolony tutuaj ludzie chca grac na sluchawkach a nie muzyki sluchac ;)

Opublikowano

Kupno takich słuchawek to jak kupno grafiki GTX Titan Z do core 2 duo. Na integrze nie wyciągnie wiele z tych słuchawek, a połączenie typu superlux hd668b + xonar dg będzie o niebo lepszym wyborem, nie chodzi tu tylko o jakość dźwięku, a przede wszystkim pozycjonowanie, które na integrze jest naprawdę kiepskiej jakości

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

SIberia v2, nieźle śmiga, póki nie spadniesz z globala i nie jeb*iesz nimi o ziemie :D 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano
http://www.x-kom.pl/p/211150-sluchawki-steelseries-siberia-raw-prism-biale.html 

Gram na takich - Steelseries Siberia RAW Prism, jest to "młodszy brat" Siberii v3, mam je od jakiś 3 tygodni,

w CSa gram od czwartku więc moje uszy nie były przystosowane na dźwięki CSa, ale nigdy mnie nie zwiodły,

zawsze wiedziałem gdzie jest przeciwnik, pozycjonowanie świetne, lekkie, mikrofon wbudowany w słuchawkę

(czasami zbiera dźwięk ze słuchawki, może to być trochę denerwujące), ale słuchawki godne polecenia :)

­

­Keelah se'lai

Opublikowano

Nie rozumiem po co Ci dobre słuchawki...

Sam osobiście używam słuchawek za 90zł i global elite....

Hmm dlatego ze nigdy nie mieli styczności z csem i mysla ze do csa juz trzeba sluchawki za 700+ "Jarek ma sluchawki za 1000 to ja tez musze miec moze tez bede gral tak jak on".Ktos im nawpierdolil głupot ze trzeba akcesoriów za 600 zl zeby dobrze grac xD znam z 20 osob co maja ujberie podkladki z razera po 200 i nie moga nikogo zabic tlumaczac sie "Yebany tick 64" 

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...