Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Pacc

Doomestos95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem wczoraj razem z kolega pacca. W Historii Płatności miałem status Procesed. Wbiłem dzisiaj rano by zobaczyć czy już się coś w tej sprawie zmieniło, i co zobaczyłem że status zmienił się na Rejected. i teraz mój problem polega na tym że ani mi ani kumplowi nie zwrócili kasy. proszę o pomoc co muszę teraz w takiej sytuacji zrobić do kogo napisać. dodam że pacce były kupowane z jednej i tej samej Karty Visa. 

Opublikowano

Napisz do cipsoftu, jeśli będą robić problemy to pogróź chargebackiem (płatności kartą można cofać).

Opublikowano

Nie odpiszą Ci od razu na maila :P Na pewno Ci odpiszą chyba, że już czekam 24h na odpowiedź w co wątpię :>

graphic.png

Opublikowano

Jeśli odrzucono płatność to pieniądze najprawdopodobniej wrócą.
Krążą one gdzieś teraz w bankach, ale powinny same wrócić.
W przypadku płatności kartą są takie "widełki" czasowe. Płatność czasem nie jest od razu rejestrowana, a po odrzuceniu nie od razu wraca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...